Αυτές είναι οι επώνυμες φιλίες της κυπριακής showbiz


Αυτές είναι οι επώνυμες φιλίες της κυπριακής showbiz

\"Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια\"

Οι φίλοι λένε είναι η οικογένεια που επιλέγουμε. Ο φίλος είναι αυτός που είναι κοντά σου στα εύκολα και τα δύσκολα και με αυτόν που μοιράζεσαι μαζί του όλες τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σου. 

Η ομάδα του ilovestyle.com σας παρουσιάζει σήμερα τις φιλίες της κυπριακής showbiz που δημιουργήθηκαν εδώ και πολλά χρόνια και που κατάφεραν να διατηρηθούν με το πέρασμα του καιρού. Αρκετές μάλιστα από αυτές σφραγίστηκαν και με μία κουμπαριά. 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου - Gregory Morfi

H φιλία τους κρατά εδώ και πολλά χρόνια αφού και οι δυο τους κατάγονται από την πόλη της Λεμεσού. Κωνσταντίνα και Gregory μεγαλώνοντας ασχολήθηκαν και οι δύο με το χώρο της μόδας με την πιο ξεχωριστή στιγμή τους να είναι η δημιουργία των νυφικών δημιουργιών της Κωνσταντίνας από το σχεδιαστή. 

Γιώτα Κουφαλίδου - Μάρκος Κωμοδρόμος

Το παράδειγμα ότι όντως υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας. Οι δυο τους είναι "αυτοκόλλητοι" και μαζί ζουν όλες τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους.

Μαρία Ιωάννου - Μαρίτα Λάντα 

Η φιλία των δύο και η χημεία που έχουν μεταξύ τους τις οδήγησε και σε συνεργασία αφού οι δύο socialite πολλές φορές κρύβονται πίσω από τη διοργάνωση και τη διακόσμηση εντυπωσιακών events. 

Στάλω Ηλία - Κάρλα Καλαϊτζιάν

Είναι γνωστή η φιλία που ενώνει τις δύο socialite από τη Λάρνακα. Οι δύο πολύ συχνά κυκλοφορούν παρέα σε κοινωνικά events της πόλης του Ζήνωνα αλλά και στην πρωτεύουσα ενώ πολύ συχνά βλέπουμε την Κάρλα να φοράει δημιουργίες της Στάλως Ηλία, Gogo by Stalo.   

Άννα Φάκα - Νάταλι Κωστή 

Γνωριστήκαν μέσω κοινών φιλών και από τότε είναι αχώριστες. Μάλιστα η ζεστή φιλία που τις ενώνει σφραγίστηκε και με μία κουμπαριά.

 

Λούης Πατσαλίδης - Κούλλης Νικολάου

Οι δυο τους δηλώνουν κολλητοί και πέραν από το χιούμορ που χαρακτηρίζει τόσο τον παρουσιαστή όσο και τον ηθοποιό τους ενώνει και η αγάπη τους για το καλό φαγητό για αυτό και συχνά φροντίζουν να το απολαμβάνουν με καλή παρέα. 

Όλγα Πολίτου - Σίλεια Κωνσταντίνιδου 

Τα κοινά ενδιαφέροντα αλλά και η χημεία που έχουν τις έφερε κοντά και από τότε τις ενώνει μία όμορφη φιλία. 

Ramona Filip - Χριστίνα Αβρααμίδου 

Η γνωριμία του μετρά εδώ και πολλά χρόνια καθώς η σχεδιάστρια δήλωσε αρκετές φορές ότι η Χριστίνα Αβρααμίδου ήταν από τα πρώτα άτομα που γνώρισε με την άφιξή της στο νησί μας. Από τότε η μία βρίσκεται κοντά στην άλλη και στα εύκολα και τα δύσκολα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τις πετυχαίνει μαζί σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. 

Έφη Παπαϊωάννου - Πόλυ Χατζηγεωργίου 

Φίλες για πολλά χρόνια και κουμπάρες οι δύο stylish κυρίες πάντα έχουν η μία την άλλη στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους. 

Σύλβια Μαυροπούλου - Άντρεα Λόρδου 

Αγαπούν τη μόδα, τα ταξίδια αλλά και τη διασκέδαση. Οι δύο Λεμεσιανές socialite όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν συχνά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media δείχνουν να απολαμβάνουν τη ζωή έχοντας η μία την παρέα της άλλης. 

 

 

Tags showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, φιλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3840 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3684 s // Total time: 2.7524 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X