Ζευγάρι της κυπριακής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!


Ζευγάρι της κυπριακής showbiz ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Διαβάστε αναλυτικά

Είναι ερωτευμένος και το βροντοφωνάζει αλλά και έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα… Ο λόγος για τον γοητευτικό ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη που, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, αφήνει την εργένικη ζωή και θα μπει λίαν συντόμως στο κλαμπ των παντρεμένων.

Την καρδιά του εδώ και έναν χρόνο έχει κλέψει η όμορφη Κλέλια Μενελάου και εκείνος, όπως αναφέρει το φιλικό του περιβάλλον, της έκανε πρόταση γάμου για να την… δέσει με παπά και με κουμπάρο! Οι δυο τους βιώνουν έναν μεγάλο έρωτα και ζουν σχεδόν σαν παντρεμένοι, ενώ όσοι τους ξέρουν καλά μιλούν για μια σχέση δυνατή. Ο Παναγιώτης, μετά από αρκετές περιπλανήσεις στις γυναικείες καρδιές, φαίνεται πως βρήκε το λιμάνι του και, μάλιστα, όπως αποκαλύπτει πολύ στενός του φίλος, η Κλέλια είναι η μοναδική γυναίκα που τον έκανε να νιώσει την ανάγκη να κάνει οικογένεια και να δεσμευτεί.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr “τσάκωσε” το ερωτευμένο ζευγάρι στο “Golden Hall”, όπου έκανε τα ψώνια του. Η πανέμορφη κοπέλα για αρκετή ώρα έμεινε σε κατάστημα με είδη σπιτιού αγοράζοντας πολλά και διάφορα, ενώ ο καλός της την κοιτούσε χαμογελαστός, επιβραβεύοντας τις επιλογές της και διαπιστώνοντας με χαρά πως ακόμα και στα απλά πράγματα ταιριάζουν πολύ!

Tags Παναγιωτης, μπουγιουρης, Κλέλια Μενελάου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4134 s (233 Queries.) // Parse time: 1.6072 s // Total time: 4.0206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X