H Estée Lauder παρουσιάζει την συλλογή The Sumptuous Knockout Eye Collection


H Estée Lauder παρουσιάζει την συλλογή The Sumptuous Knockout Eye Collection

Βλεφαρίδες στο μέγιστο! Πιο βαθύ, πιο σέξι βλέμμα, πιο μαύρο από το μαύρο! 

H νέα συλλογή Estée Lauder Knockout Eye Collection παρουσιάζει την επόμενη γενιά στις μάσκαρα, την νέα Sumptuous Knockout Defining Lift and Fan Mascara. Συνδυαζόμενη με μια σειρά από νέα προϊόντα μακιγιάζ για τα μάτια: ένα υψηλής απόδοσης, αδιάβροχο eyeliner και δύο συλλεκτικές παλέτες σκιών - για ένα knockout look.

NΕΑ SUMPTUOUS KNOCKOUT DEFINING LIFT AND FAN MASCARA 
H νέα Sumptuous Knockout Defining Lift and Fan Mascara περιέχει μια σύνθεση πλούσια σε ίνες και ένα ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι για γεμάτες, πλούσιες και χτενισμένες βλεφαρίδες. Στη στιγμή, ανορθώνει και χωρίζει τις βλεφαρίδες για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μέσα στη κομψή, μαύρη ματ συσκευασία, η αποκλειστική μίξη δύο διαφορετικών μαύρων ινών βοηθά στον σχηματισμό και στην επιμήκυνση της κάθε βλεφαρίδας από την ρίζα έως την κορφή - το αποτέλεσμα: ιδιαίτερα μαύρες βλεφαρίδες με ένταση. Σχεδιασμένη με νέα ελαστομερή για επιπλέον μήκος και όγκο και επιλεγμένα πολυμερή για απόδοση μεγάλης διάρκειας, οι βλεφαρίδες είναι ανθεκτικές σε ιδρώτα, υγρασία και διατηρούνται αναλλοίωτες. Η προσθήκη πλούσιων μαλακτικών προσφέρουν μεταξένιες, αψεγάδιαστες βλεφαρίδες που αντιστέκονται στο "ξεφλούδισμα" και μουτζούρωμα.

Η  Estée Lauder παρουσιάζει ένα πατενταρισμένο ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι "Clump Separation Brush" που 'πιάνει' και ξεχωρίζει κάθε βλεφαρίδα. Η ειδικά σχεδιασμένη άκρη του είναι η μικρότερη λεπτομέρεια που κάνει όμως μια μεγάλη διαφορά - είναι η λύση για να «χτίσετε» όγκο ακόμα και στην πιο μικρή και λεπτή τρίχα, στις πιο δύσκολες γωνίες.

Τip: Τοποθετήστε σε γυμνές βλεφαρίδες από την βάση έως τις άκρες. Για μέγιστη απόδοση, τοποθετήστε σε κάθε μάτι και "xτίζετε" σταδιακά επάνω στις βλεφαρίδες μέχρι να επιτύχετε το look που επιθυμείτε. Τοποθετήστε το βουρτσάκι πάλι μέσα στην μάσκαρα και επαναλάβετε στο άλλο μάτι. Για ακόμα μεγαλύτερη ένταση χρησιμοποιήστε επάνω από το Estée Lauder Little Black Primer.

ΝΕΟ DOUBLE WEAR INFINITE WATERPROOF EYELINER
Ένα eyeliner που μένει σταθερό, σε 8 αποχρώσεις (εκ των οποίων οι 4 συλλεκτικές). Η ομορφιά συναντά την επίδοση. Η πλούσια σύνθεση γλιστρά απαλά και εύκολα επάνω στα βλέφαρα χωρίς πίεση. Είναι ιδιαίτερα longwearing, μεγάλης διάρκειας έως και 24 ώρες. Αυτή η αδιάβροχη σύνθεση είναι επίσης ανθεκτική στον ιδρώτα, την υγρασία, σε συνθήκες άθλησης, δεν μουτζουρώνει, δεν απλώνει. Τα μάτια δείχνουν αψεγάδιαστα, ανεξάρτητα για το τι θα φέρει η μέρα ή η νύχτα. Σε μια συλλογή από σικ, σοφιστικέ αποχρώσεις που δημιουργούν και τονίζουν την εμφάνιση που επιθυμείτε.

Tip: Δημιουργήστε μια φυσική γραμμή ακριβείας χρησιμοποιώντας την ξύστρα στο πίσω μέρος. Για πιο smudgy look, απλώστε την γραμμή με τη άκρη σιλικόνης πριν στεγνώσει το προϊόν.

PURE COLOR ENVY SCULPTING EYESHADOW 5-COLOR PALETTE 
Οι Pure Color Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette δημιουργούν ένα νέο σοφιστικέ επίπεδο. Δύο αισθησιακές και κομψές παλέτες σκιών με προσεκτικά επιλεγμένες αποχρώσεις - από matte velvet, σατινέ, έως λαμπερό τελείωμα. Είτε δημιουργείτε ένα smoky είτε ένα απαλό look, η τεχνολογία Advanced True Vision, συνδυάζει τις χρωστικές και τις πέρλες με πολυεπίπεδα σφαιρίδια για έντονη χρωματική απόδοση που τονίζει τα μάτια. Οι πούδρες απλώνονται μεταξένια στην επιδερμίδα επιτρέποντας απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και εύκολη μίξη μεταξύ τους.

Οι συνδυασμοί αποχρώσεων λειτουργούν τέλεια από το πρωί έως το βράδυ όλες τις εποχές και για όλες τις περιστάσεις. Η Pure Color Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette in Savage Storm είναι μια κομψή αντιπαράθεση χρωμάτων παρουσιάζοντας πλούσιες αποχρώσεις του γκρι σε αντίθεση με απαλές κρεμώδης και bronze τόνους για ένα "stormy look". Η Pure Color Envy Sculpting EyeShadow 5-Color Palette in Dark Ego είναι η επιτομή της εικόνας μιας βαθιάς θάλασσας και των νυκτερινών ουρανών με σκούρες μπλε αποχρώσεις και έντονα ασημί. Οι αποχρώσεις είναι διαχρονικές, ενώ συγχρόνως μοντέρνες και αισθησιακά γκλάμουρους.

Tip: Στεγνές η υγρές δημιουργούν ένα πολύπλευρο look. Διαμορφώστε με τις σκούρες αποχρώσεις για να σχεδιάσετε, βελτιώσετε ή να "τραβήξετε" το σχήμα ενώ φωτίστε με τις ανοιχτόχρωμες σκιές για να τονίσετε, να διευρύνετε ή να απαλύνετε χαρακτηριστικά.

Tags SUMPTUOUS KNOCKOUT DEFINING LIFT AND FAN MASCARA, ESTEE LAUDER SUMPTUOUS KNOCKOUT EYE COLLECTION, Estee Lauder, SUMPTUOUS KNOCKOUT EYE COLLECTION, make-up, beauty, MASCARA, Μακιγιαζ, Ομορφια, μασκαρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.1793 s (235 Queries.) // Parse time: 2.1225 s // Total time: 6.3018 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X