«Quit Smoking with Barça»: Η Κύπρος στο Camp Nou και στην εκστρατεία της Barcelona


«Quit Smoking with Barça»: Η Κύπρος στο Camp Nou και στην εκστρατεία της Barcelona

Από το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου οι καπνιστές της Ευρώπης έχουν τη δυνατότητα να κόψουν το κάπνισμα με την πρωτοβουλία «Quit Smoking with Barça».

Η εκστρατεία αποτελεί κοινή πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Barcelona. Tο Σαββατοκύριακο για τον σκοπό αυτό 11 fans της Barcelona και 11 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο –ανάμεσα τους και η Κύπρος που εκπροσωπήθηκε από τη fan  Νίκη Πλυτά και το δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ- έζησαν την ονειρική εμπειρία να διακινηθούν με το official λεωφορείο της ομάδας να ξεναγηθούν στο προπονητικό κέντρο La Masia, να βρεθούν σε πριβε tour στο Camp Nou, να δώσουν το παρών τους στη δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε ο πρόεδρος της ομάδας Sandro Rosell και το βράδυ να παρακολουθήσουν τον αγώνα Barcelona - Bilbao. Η απίστευτη εμπειρία των fans κορυφώθηκε δέκα λεπτά πριν τη έναρξη του αγώνα όταν περπάτησαν μέχρι το κέντρο του γηπέδου κουβαλώντας τη σημαία του «Quit Smoking with Barça», ενώ στην συνέχεια κάθισαν στις θέσεις δίπλα από τους ποδοσφαιριστές της κορυφαίας ομάδας του πλανήτη. Τέλος οι φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές Mascherano και Pedro. Μιλώντας για την ευκαιρία που τους δόθηκε να γίνουν οι πρώτοι οπαδοί της Barcelona που γράφτηκαν στην πλατφόρμα FCB iCoach, η Νίκη Πλυτά από τη Λευκωσία επεσήμανε: «Αποτελεί πηγή ενθουσιασμού και έμπνευσης να συμμετέχει κανείς σε αυτήν την εκστρατεία. Αγαπώ την Μπάρτσα κι έτσι είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ ως πρέσβειρα της εκστρατείας αλλά και της χώρας μου. Γνωρίζω πως το να κόψει κανείς το κάπνισμα είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα, καθώς το έχω δοκιμάσει πολλές φορές χωρίς επιτυχία. Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω πια οριστικά. Η υποστήριξη των ανθρώπων που θαυμάζω μπορεί να είναι αυτό που χρειάζομαι κι έτσι να καταφέρω να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να κόψω το κάπνισμα».
Η εκστρατεία «Quit Smoking with Barça» στηρίζεται στο FCB iCoach, ένα πρόγραμμα παροχής εξατομικευμένων συμβουλών υγείας. Οι καπνιστές συμπληρώνουν κατά την εγγραφή τους ένα σύντομο ερωτηματολόγιο που καθορίζει το είδος της καθοδήγησης που χρειάζονται για να κόψουν το κάπνισμα. Ανάλογα με τις απαντήσεις τους, λαμβάνουν εξατομικευμένες συμβουλές, πληροφορίες και παρότρυνση απευθείας από τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας Carles Puyol, Andres Iniesta, Victor Valdes και Xavi, καθώς και ο πρόεδρος Sandro Rosell, ο προπονητής Tito Villanova, ο Guilermo Amor και άλλοι ειδικοί της ομάδας.

Tags Barcelona, κάπνισμα, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7251 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2610 s // Total time: 2.9861 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X