CK2: Το νέο unisex άρωμα από τον Calvin Klein είναι εδώ!


CK2: Το νέο unisex άρωμα από τον Calvin Klein είναι εδώ!

Στόχος; Να κερδίσει ξανά τη νεολαία

Το άρωμα, δημιουργία του International Flavors and Fragrances, είναι ένα ξυλώδες, γεμάτο φρεσκάδα κοκτέιλ. Στις νότες της κορυφής του περιλαμβάνει wasabi, μανταρίνι και φύλλα από βιολέτες absolute. Η καρδιά του έχει τη μυρωδιά βρεγμένων βότσαλων, συμπυκνωμένο άρωμα ίριδας και τριαντάφυλλο absolute. Στις νότες της βάσης περιλαμβάνει vetiver, λιβάνι και σανταλόξυλο.

Το μπουκάλι
Το μπουκάλι του, ένας χοντρός γυάλινος κύλινδρος, με διάφανη βάση,  επιτρέπει στο άρωμα να φαίνεται είτε το γυρίσεις ανάποδα, είτε δεξιά, είτε προς τα πάνω, και μ’ αυτό τον τρόπο επαναπροσδιορίζεται η έννοια του μινιμαλισμού. Το μινιμαλιστικό ντιζάιν συνεχίζεται και στην εξωτερική συσκευασία, η οποία έχει το σχέδιο του μπουκαλιού που βρίσκεται στο εσωτερικό της.

Η καμπάνια
Η διαφημιστική καμπάνια, τόσο η έντυπη όσο και η τηλεοπτική, επιμελήθηκε από τον Ryan McGinley και γιορτάζει την πολυμορφία των ανθρώπινων σχέσεων. Πρόκειται για δύο άτομα που καθορίζονται από το ποιοι είναι και όχι από το τι είναι. Αυτό είναι ένα άρωμα και για τα δύο φύλα, για άνδρες ή γυναίκες, χωρίς προκαταλήψεις, που έρχεται για να ενώσει και να δημιουργήσει μια εμπειρία που μπορεί να μοιραστεί, αγάπη, πόθο και φιλία. Η διαφημιστική καμπάνια περιλαμβάνει τέσσερις ιστορίες που ξεδιπλώνονται με απροσδόκητο τρόπο. Τέσσερα ζευγάρια παίζουν έξω ελεύθερα, με τη ψυχή τους, και ακατέργαστες αφηγήσεις της σημερινής νεολαίας. Οι συνδέσεις υπογραμμίζουν τη συγκίνηση της ζωής δύο ατόμων που ζουν από κοινού και μεγεθύνει τη μοναδικότητα που έχει κάθε σχέση στη ζωή μας.

 

Tags CK2, Calvin Klein, perfume, beauty, CK, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1098 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4295 s // Total time: 2.5393 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X