Ο Κύπριος ηθοποιός στο Game of Thrones!


Ο Κύπριος ηθοποιός στο Game of Thrones!

Δείτε τον…

Ο Ελληνοκύπριος Γιώργος Γεωργίου με καταγωγή από το  Δάλι της Κύπρου, έχει εμφανιστεί σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως τα Game of Thrones και Homeland, έχει υποδυθεί τον Αλέξη Τσίπρα σε ραδιοφωνική σειρά του BBC και έχει τους πιο διάσημους φίλους.

Η εφημερίδα Espresso, φιλοξενεί σήμερα μία συνέντευξη του Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος μίλησε στην Ελισσάβετ Κυρίτση, για την πορεία της ζωής του και πως βρέθηκε από το οικογενειακό ντελικατέσεν στο βόρειο Λονδίνο, στα "σαλόνια" του διεθνούς κινηματογράφου και τηλεόρασης.

Ειδικά για το Game of Thrones όπου υποδύονταν έναν από τους Σοφούς του Γιουνκάι, στην 3η σεζόν της σειράς, ο Γιώργος Γεωργίου είπε:

“Λατρεύω να παίζω τον Ράζνταλ στο "Game of Thrones". Λατρεύω να βλέπω τη σειρά κι έτσι το να συμμετέχω είναι για εμένα ένα όνειρο! Το σενάριο είναι υπέροχο, οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί έξοχοι, και οι χώροι των γυρισμάτων εξωτικοί!” και πρόσθεσε

“Γνώρισα πολύ καλά την Εμίλια Κλαρκ (σ.σ.: Ντενέρις), ήταν κι εκείνη σπουδάστρια του Drama Centre, οπότε είχαμε πολλούς κοινούς καθηγητές. Το ίδιο και η Γκουέντολιν Κρίστι (σ.σ.: Μπριέν του Ταρθ), η οποία έχει απίστευτη πλάκα! Είμαι φίλος με πολλούς ηθοποιούς από το καστ κι αυτό δείχνει το πολύ καλό ομαδικό πνεύμα που κυριαρχεί στο γύρισμα. Γελάμε πολύ! Θα με δείτε ξανά στη νέα σεζόν, που θα βγει στις 24 Απριλίου. Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι για την εξέλιξη, οπότε θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε. Είμαι ενθουσιασμένος!”

Μάλιστα μας αποκαλύπτει το... τρικ πίσω από τους δράκους στα γυρίσματα. “Οι δράκοι ήταν... αρκουδάκια τοποθετημένα στην άκρη μιας σφουγγαρίστρας! Κάποιος τα κουνούσε. Τα υπόλοιπα έπρεπε να τα υποκρινόμαστε για να βγει το αποτέλεσμα, όταν θα έμπαιναν τα γραφικά (σ.σ.: CGI). Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις χωρίς να υπάρχει κάποιος απέναντί σου που αντιδρά, αλλά είναι υπέροχο μάθημα, το οποίο βοηθά στη συγκέντρωση”, λέει ο Ελληνοκύπριος ηθοποιός.

Πηγή: mag.sigmalive.com

Tags game of thrones,γιωργος γεωργιου,Ηθοποιός,showbiz κύπρος,gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5143 s (277 Queries.) // Parse time: 0.6753 s // Total time: 4.1896 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X