"Έτυχε να έχω σχέση με άντρα 10 χρόνια μικρότερό μου"!


"Έτυχε να έχω σχέση με άντρα 10 χρόνια μικρότερό μου"!

Η τηλεοπτική \"παπαδιά\", μιλά ανοιχτά για τη ζωή, τους έρωτες και την σειρά του Σίγμα όπου πρωταγωνιστεί.

Είναι 4 το απόγευµα της Τετάρτης και η ηθοποιός Έλενα ∆ιαµαντίδου, γνωστή από το ρόλο τής παπαδιάς στη σειρά του ΣΙΓΜΑ «Επτά ουρανοί και σύννεφα αλήτες», µε περιµένει σε γνωστή καφετερία της Λευκωσίας. Είναι ευδιάθετη και χαµογελαστή. Παραγγέλνει cappuccino, ανάβει τσιγάρο και αρχίζουµε να µιλάµε και να γελάµε για άσχετα πράγµατα, ενώ σε κάποια στιγµή συνειδητοποιούµε πως πρέπει επιτέλους να ξεκινήσει και η συνέντευξή µας…

Πώς προέκυψε ο ρόλος της παπαδιάς στη ζωή σου;
Mε τον ∆ηµήτρη Τοκαρή γνωριζόµαστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πάνω από δέκα συγκεκριµένα, ενώ συµµετείχα και σε κάποιες δικές του σειρές, όπως «Οι Τάκκοι» και το «Ούνα ράτσα». Παράλληλα, µας συνδέει και µια φιλία χρόνων. Φέτος φαίνεται να είδε στο πρόσωπό µου κάποια στοιχεία της τηλεοπτικής Αρετής.

Θεωρείς πως η τηλεοπτική σας οικογένεια αντιγράφει στοιχεία µιας πραγµατικής κυπριακής οικογένειας;
Είµαστε λίγο extreme οικογένεια. Θυµάµαι όταν ο Σοφοκλής Κασκαούνιας έκανε µια έρευνα γύρω από το ρόλο του, είχε ακούσει παρόµοιες ιστορίες στην Κύπρο, ότι για παράδειγµα κάποια παλιά αγαπηµένη ήρθε πίσω και έψαχνε τον έρωτά της κ.λπ. ∆εν ξέρω, όµως, πού θα καταλήξει η δική µας ιστορία.

Είσαι µία πολύ διαφορετική παπαδιά. εν φοράς ποτέ µαύρα, δεν σε είδαµε καµιά φορά στην εκκλησία και αντιθέτως, φοράς κοντά φορέµατα, κάνεις καθηµερινά γυµναστική και διατηρείς εξωσυζυγική σχέση µε έναν πολύ νεαρότερό σου άντρα. Πώς αντέδρασες όταν σου προτάθηκε ο ρόλος;
Προσωπικά µου αρέσει πολύ ένας τέτοιος ρόλος (γελά). Αν δεν είχε αυτά τα στοιχεία, τότε θα µιλούσαµε για µία συνηθισµένη παπαδιά που κάθεται όλη µέρα στο σπίτι και πλέκει. Τώρα όµως ο ρόλος έχει περισσότερη απήχηση στον κόσµο και µάλιστα και ο ίδιος αγωνιά για την εξέλιξη της ιστορίας.

Αν διάβαζε κάποιος την ιστορία πριν από την προβολή της σειράς, τότε θα στεναχωριόταν για την παπαδιά, για το λόγο ότι ο σύζυγός της, και µάλιστα ένας ιερέας, τρέφει ακόµη αισθήµατα για τον εφηβικό του έρωτα. Τελικά έχεις και εσύ τις δικές σου ερωτικές αµαρτίες.
Η Αρετή είναι µια γυναίκα που παντρεύτηκε σε πολύ µικρή ηλικία. ∆εν γνώρισε κάποιον άλλον άντρα στη ζωή της και γενικά η καθηµερινότητά της κυλούσε µέσα από όλον αυτόν τον κύκλο. Σε κάποια φάση ένιωσε ότι η ζωή της φεύγει και αυτή δεν τη γεύεται. Εγώ την υποστηρίζω!

Εσύ ως Έλενα, θα µπορούσες να βρισκόσουν σε σχέση µε έναν ιερέα;
∆εν νοµίζω. Πρώτα απ’ όλα δεν θα µπορούσα να αντεπεξέλθω στο ρόλο της παπαδιάς. Είµαι πιο ανοιχτόµυαλη και θα ήθελα να ζήσω τη ζωή µου, µια και είναι πιο περιορισµένα τα πράγµατα που µπορείς να κάνεις ως παπαδιά.  

Βρήκες κοινά στοιχεία της παπαδιάς Αρετής µε τη δική σου ζωή;
Το µόνο κοινό στοιχείο είναι οι ανασφάλειες της Αρετής. Αν µάθαινα ότι επέστρεψε πίσω ο µεγάλος έρωτας του συζύγου µου, το πιο πιθανό είναι να ενεργούσα και εγώ µε τον ίδιο τρόπο όπως η Αρετή.

Εκτός από τη συµµετοχή σου στην επιτυχηµένη σειρά του ΣΙΓΜΑ, κάνεις και θέατρο. Μίλησέ µας λίγο για αυτό...
Τα τελευταία δύο χρόνια είµαι στο Θέατρο Ανεµώνα µε τον Μαρίνο Ξενοφώντος και τον Ανδρέα Τηλεµάχου. Αυτήν τη θεατρική σεζόν ανεβάζουµε ένα έργο µυστηρίου, το Έντεκα και 16.

Το θέατρο ή η τηλεόραση νιώθεις ότι σε έλκει περισσότερο;
Θα σου πω ο κινηµατογράφος, αν και η εµπειρία µου σε αυτόν το χώρο ήταν πολύ µικρή, κάνοντας πριν από πολλά χρόνια µία µικρού µήκους ταινία. Ο κινηµατογράφος έχει άλλη µαγεία, είναι συνδυασµός και θεάτρου και τηλεόρασης.

Υπήρχε κάποιος ρόλος για τον οποίο µετάνιωσες που τον υποδύθηκες;
Ναι, υπήρξε.

Τι είδους ρόλος ήταν αυτός;
∆εν µπορώ να αναφέρω συγκεκριµένα. Απλώς να σηµειώσω πως ήταν δύο ρόλοι και µετάνιωσα τόσο για τη συνεργασία όσο και για το συγκεκριµένο ρόλο. Από προσωπικής άποψης, δεν ήµουν ούτε κι εγώ ευχαριστηµένη µε την απόδοσή µου.

Εξ όσων γνωρίζω, είσαι διαζευγµένη και έχεις ένα γιο, 17 χρόνων. Ακούς τις συµβουλές του όταν σε παρακολουθεί στη δουλειά σου;
Ο γιος µου σπάνια παρακολουθεί το αποτέλεσµα από την τηλεόραση. Μου µεταφέρει κάποιες κριτικές από φίλους και φίλες του, αλλά µέχρι εκεί.

Την κριτική πώς τη δέχεσαι;
Πάντα όλες οι κριτικές είναι καλοδεχούµενες και τις ακούω.

Για ένα γυµνό ρόλο θα λάµβανες υπόψη τη γνώµη του γιου σου προτού απαντούσες θετικά;
Ο γιος µου είναι αρκετά µεγάλος για να σκέφτοµαι έτσι. Ίσως να σκεφτόµουν τι θα έλεγαν κάποιοι άλλοι, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα το έκανα. Μάλιστα, τώρα στο Θέατρο Ανεµώνα θα ανεβάζαµε ένα έργο στο οποίο θα εµφανιζόµουν γυµνή, αλλά ακυρώθηκε για κάποιους άλλους λόγους, ωστόσο εγώ είχα απαντήσει θετικά.

Αυτήν την περίοδο είσαι µόνη ή έχεις κάποια σχέση;
Είµαι µόνη (γελά). 

Πόσο καιρό είσαι single;
Αρκετό καιρό, επειδή δεν βρέθηκε κάτι το αξιόλογο.

Έζησες το µεγάλο έρωτα;
Όχι, και θα ήθελα πολύ να τον ζήσω.

Τι είναι αυτό που σε ελκύει σε έναν άντρα;
Το µυαλό και η προσωπικότητά του. Σπάνια θα εστιάσω στην εξωτερική εµφάνιση, αλλά αν υπάρχει και αυτό το στοιχείο, είναι ένα επιπλέον προσόν (γέλια).

Ποιο λάθος κάνουν οι άντρες όταν σε προσεγγίζουν;
Το λάθος είναι να δείχνουν αδιαφορία, κάτι που δεν µπορώ να ανεχτώ σε µια σχέση ή σε µια γνωριµία.

Πόσο εύκολα ερωτεύεσαι;
Πάρα πολύ εύκολα, ο έρωτας µού δίνει τροµερή ενέργεια. Εξίσου, όµως, εύκολα ξενερώνω.

Είσαι όπως µία έφηβη που ερωτεύεται και τα βλέπει όλα τέλεια;
Ναι! Αγαπώ όλο τον κόσµο όταν ερωτεύοµαι. Ερωτεύοµαι και ενθουσιάζοµαι εύκολα, όταν όµως δεν είναι αυτό που θέλω, βάζω µπροστά τη λογική. Παλαιότερα βέβαια κολλούσα, έδινα πιο πολλές ευκαιρίες και είχα ιώβειο υποµονή, πλέον όµως η υποµονή µου εξαντλήθηκε.

Πόσο εύκολα µπορεί κάποιος να ερωτεύεται τρελά και µετά να πατά το κουµπί της «λογικής» και να γυρίζει σελίδα;
Είναι σαν τη φούσκα, φουσκώνει και µετά ξεφουσκώνει. Ίσως να έχω βρει κάτι µέσα µου, ίσως τα δικά µου κουµπιά, και να µπορώ να το ελέγχω και να βάζω τη λογική. Ο έρωτας µε τύφλωσε µόνο δύο φορές στη ζωή µου.

Και πού οδήγησε αυτό;
Είχε ως αποτέλεσµα να πληγωθώ και να κάνω διάφορα. Έφτασα στο σηµείο να παρακαλώ τον άλλον. Ενώ το γυαλί είχε ραγίσει, εγώ επέµενα και παρακαλούσα να φτιάξουν τα πράγµατα.

Πώς ξεπέρασες αυτούς τους έρωτες;
Με το χρόνο. Στη µία περίπτωση δεν µπορούσα να κάνω κάτι, διότι ο άλλος ήταν αλλού. Στην άλλη, απλώς άνοιξα τα µάτια µου και είπα ότι δεν άξιζε. 

Εννοείς ότι ο άλλος άντρας, ενώ διατηρούσε σχέση µαζί σου, ταυτόχρονα βρισκόταν και σε µία άλλη σχέση;
Ναι.

Πόσο δύσκολο ήταν για σένα αυτό;
Πάρα πολύ. Στην αρχή επέµενα, αν και είχα κάποιες υποψίες ότι µε απατά, αλλά όταν τις επιβεβαίωσα, τράβηξα κόκκινη γραµµή.

Στη σειρά σε βλέπουµε να διατηρείς εξωσυζυγική σχέση µε το νεαρό φίλο τού γιου σου; Θα έκανες σχέση µε ένα νεότερό σου άντρα;
Αν γνώριζα κάποιον δέκα χρόνια µικρότερό µου και υπήρχε αµοιβαία έλξη και ένιωθα ότι αυτός ο άνθρωπος θα µπορούσε να µου προσφέρει όσα θέλω, θα έδινα µια ευκαιρία.

Ο πιο νεαρός άντρας µε τον οποίο βρισκόσουν σε σχέση, τι ηλικία είχε;
Είχαµε καµιά δεκαριά χρόνια διαφορά (γέλια). 

Tags έλενα διαμαντίδου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9566 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2741 s // Total time: 3.2307 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X