Bourjois: Παρουσιάζει το φον ντε τεν City Radiance και το μαγικό άγγιγμα του Radiance Reveal


Bourjois: Παρουσιάζει το φον ντε τεν City Radiance και το μαγικό άγγιγμα του Radiance Reveal

Φρέσκια και φωτεινή επιδερμίδα σε ένα περιβάλλον με ατμοσφαιρική ρύπανση

Η Bourjois δημιουργεί την απόχρωση του φωτεινού μπεζ με το φον ντε τεν City Radiance. Το μεταξένιο φον ντε τεν City Radiance χαρίζει άψογη όψη στην επιδερμίδα και δημιουργεί μια ασπίδα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση και τις ακτίνες UV για να προστατεύσει την επιδερμίδα των όμορφων γυναικών της πόλης.

• Με ένα νέο σύμπλεγμα που φωτίζει την επιδερμίδα.
• Φίλτρο ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση.
• Αντηλιακός δείκτης SPF30.
• Συστατικά που τονίζουν τη λάμψη της επιδερμίδας.

Ακόμα και τον χειμώνα και την άνοιξη που ο ήλιος δεν είναι τόσο δυνατός, οι ακτίνες UVA, που είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση του δέρματος και τις σκούρες κηλίδες, εξακολουθούν να έχουν βλαβερές συνέπειες για το δέρμα.

Η προστασία του δέρματος από την ατμοσφαιρική ρύπανση, που εντείνει τις βλαβερές συνέπειες των ακτινών UV είναι ιδιαίτερα σημαντική. Χάρη στον αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 30 και τον προστατευτικό παράγοντα ενάντια στις ακτίνες UVA (PA+++), το City Radiance ενισχύει την ακτινοβολία του δέρματος.

Διαλέξτε από τις 6 φωτεινές αποχρώσεις για λαμπερή επιδερμίδα!

Και τι πρέπει να κάνω για τους μαύρους κύκλους;

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ το μαγικό άγγιγμα του Radiance Reveal, ένα συμπυκνωμένο ενυδατικό προϊόν που καλύπτει τους μαύρους κύκλους, ένα concealer που ενυδατώνει σαν προϊόν περιποίησης του δέρματος, όπως εσείς προτιμάτε!

Ο στόχος; Ένα λείο και ομοιόμορφο περίγραμμα ματιών, που δεν αφήνει καμία ατέλεια να φανεί.

• Διορθώνει.
• Φωτίζει.
• Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση.

24 ώρες ενυδάτωσης, ακριβώς ότι χρειάζεται η λεπτή και ευαίσθητη περιοχή των ματιών για να καταπολεμήσει την εμφάνιση των πρώτων λεπτών ρυτίδων που προκαλεί η αφυδάτωση του δέρματος.  Με νερό από τους παγετώνες του Mont Blanc και υαλουρονικό οξύ.

Ένα στυλάτο μπουκάλι φτιαγμένο από παγωμένο, διάφανο γυαλί στεμμένο με ένα μεταλλικό καπάκι. Σας ακολουθεί παντού, μέσα στην τσάντα σας, για να μπορείτε να το ανανεώνετε και να αναζωογονείτε την επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένα απλικατέρ με σφουγγαράκι για εύκολη εφαρμογή της κρεμώδους υφής του Radiance Reveal! Εφαρμόστε ταμπονάροντας ελαφριά την περιοχή των μαύρων κύκλων ή των ατελειών με την άκρη του σφουγγαριού και στη συνέχεια απλώστε με απαλές κινήσεις των δακτύλων.

Θα το βρείτε σε 3 αποχρώσεις για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας.

Tags Bourjois, BOURJOIS CITY RADIANCE, RADIANCE REVEAL, beauty, FOUNDATION, Ομορφια, φον ντε τεν


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1223 s (231 Queries.) // Parse time: 1.4951 s // Total time: 4.6174 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X