Απόψε ο DJ Van Jelly θα ξεσηκώσει το OVAL


Απόψε ο DJ Van Jelly θα ξεσηκώσει το OVAL

Αναλαμβάνει τα decks

Πώς ξεκίνησε η αγάπη σου για τα βινύλια και τις κασέτες;
Έμαθα από μικρός, από πολύ νεαρή ηλικία, τις κασέτες και το βινύλιο μέσω του πατέρα μου.

Από πού επηρεάστηκαν τα ακούσματά σου;
Ένιωσα γοητευμένος από τις επιρροές του πατέρα μου όσον αφορά στους jazz / blues ήχους/μουσική. Επηρεάστηκα επίσης από το μουσικό υπόβαθρο της μητέρας μου με όσα είχαν να κάνουν με soul και swing. Διάφορα συγκροτήματα που είχαν επιρροή επίσης στα ακούσματά μου είναι τα Average White Band, Louis Armstrong, Barry White, Benny Goodman, James Brown, Stevie Wonder, Prince, Funkadelic.

Πότε ξεκίνησες την πορεία σου στο χώρο της μουσικής;
Στη νεαρή ηλικία των 16-17 ετών είχα ήδη βοηθήσει αρκετούς φίλους στο στήσιμο συναυλιών, ως ηχολήπτης. Επιπλέον, είχα συνδράμει σε διάφορες συναυλίες στο σχολείο όπως επίσης και σε συναυλίες μπροστά σε κοινό βοηθώντας στη μουσική παραγωγή/τεχνολογία.

Με το DJing πότε ασχολήθηκες;
Στην ηλικία των 20 άρχισα ενεργά να μαθαίνω διάφορες τεχνικές όσον αφορά το DJ, ενώ παράλληλα σπούδαζα στο εξωτερικό. Στον ελεύθερό μου χρόνο μάθαινα πώς λειτουργεί η παραγωγή. Όταν αποφοίτησα από τη σχολή και πέρασα ένα χρόνο στο σπίτι ούτως ώστε να κάνω περισσότερη πρακτική για να βελτιώσω ενεργά τις τεχνικές μου ως DJ αλλά και για να δώσω περισσότερη έμφαση στο κομμάτι της παραγωγής. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags DJ VAN JELLY, OVAL, dj, διασκεδαση, μουσικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3473 s (234 Queries.) // Parse time: 1.7032 s // Total time: 4.0505 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X