Παντελής Παντελίδης: Το αποχαιρετιστήριο τραγούδι θαυμαστή του που “ραγίζει καρδιές”


Παντελής Παντελίδης: Το αποχαιρετιστήριο τραγούδι θαυμαστή του που “ραγίζει καρδιές”

Διαβάστε αναλυτικά

Από το πρωί της Πέμπτης (18/2/2016) ο Παντελής Παντελίδης δεν βρίσκεται στη ζωή. Σε μία στροφή της Βουλιαγμένης έμελλε να γράψει τους στίχους του τελευταίου τραγουδιού της ζωής του.

Παγωμάρα, θρήνος και ένα γιατί είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν σε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και απλούς θαυμαστές του γνωστού καλλιτέχνη.

Στα social media γίνεται χαμός από φωτογραφίες και τραγούδια του Παντελή. Οι θαυμαστές του εκδηλώνουν με κάθε τρόπο την αγάπη τους στον τραγουδιστή.

Συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν μοιράζοντας με τον κόσμο που τον αγαπούσε απλές και καθημερινές στιγμές που βίωσαν μαζί του.

Ένας νεαρός τραγουδιστής, ο Στέλιος Ζήσος, σοκαρισμένος στο άκουσμα της είδησης του τραγικού θανάτου του γνωστού τραγουδιστή, έγραψε ένα τραγούδι-αποχαιρετισμό προς το πρόσωπό του.

Μάλιστα όπως ο ίδιος αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook “Όταν κάτι με συγκλονίζει συνηθίζω να γράφω τραγούδια εδώ και κάποια χρόνια. Με αφορμή λοιπόν τον άδικο χαμό του Παντέλου μόλις τελείωσα ένα ζεϊμπέκικο που μιλάει για αυτόν.... Με όλη μου την αγάπη σας παραθέτω τους στίχους…”

Δείτε το τραγούδι στην εικόνα που ακολουθεί:

Πηγή: gossip-tv.gr

Tags Παντελής Παντελίδης, νεκρος, τροχαιο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8122 s (230 Queries.) // Parse time: 1.8877 s // Total time: 4.7000 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X