5 κόλπα για να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή


5 κόλπα για να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή

Ήρθε η ώρα να ζήσετε μια ξεχωριστή νύχτα 

Αυνανιστείτε μαζί
«Η καλύτερη ικανοποίηση είναι η αυτοϊκανοποίηση» λέει ένα ρητό. Κάνε τώρα εικόνα να ξεκινήσεις εσύ και βλέποντάς σε, να ακολουθήσει κι εκείνος. Δεν φαντάζεσαι πόσο θα τον «ανάψει» να σε έχει μπροστά του, χωρίς επί της ουσίας να είσαι «διαθέσιμη».

Πάρε αξεσουάρ
Όχι τσάντες και κολιέ. Εκτός κι αν με το κολιέ μπορείς να δεθείς και με την τσάντα να τον μαστιγώσεις. Sex toys και SM κόλπα. Κλέψε λίγη από τη χάρη της Rihanna που τείνει να γίνει μετρ του είδους (δες εδώ).

Παιχνίδι ρόλων
Άσε τη νοσοκόμα με το γιατρό. Φορέστε στολές, προσποιηθείτε πως είστε κι εσείς ένα από τα ζευγάρια στα «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», ανακαλέστε τη «σκηνή με το βούτυρο» από το «Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι». Έτσι θα δεις αποτελέσματα, αναφορικά με το followme.gr.

Διαθέσιμη από παντού
Όχι από το αφτί προφανώς. Αλλά δώσε κι εσύ την απόρθητη περιοχή σου. Για ποιον και για πότε την φυλάς; Δεν υπάρχει άντρας που να μην τρελαίνεται με το πρωκτικό sex.

Pole dancing
Αφού τα κάνεις που τα κάνεις τα μαθήματα και γυρνάς κατάκοπη στο σπίτι, πάρε έναν στύλο και στο σπίτι σου και κάνε πράξη όσα μαθαίνεις. Ώρα να εξιτάρεις την φαντασία του. Ξέρεις καλά να το κάνεις, εκεί πάνω.

Tags αυνανισμος, αξεσουάρ, παιχνίδια, ρολοι, ΣΤΡΙΠΤΙΖ, ΝΥΧΤΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0214 s // Total time: 0.0217 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X