Διαβάστε αναλυτικά
Καλεσμένη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου βρέθηκε την Κυριακή η Ναταλία Γερμανού στην πρώτη τους τηλεοπτική συνάντηση μετά την παύση της συνεργασίας τους.
Η Ναταλία Γερμανού φάνηκε να ενοχλείται όταν η νεαρή παρουσιάστρια την ρώτησε για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την πρόσφατη κοινή εμφάνισή της με τον πρώην της, Μάνο Ιωάννου.
Χαρακτηριστικά, είπε: “Καταρχήν δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει τις τελευταίες συνεντεύξεις που έχω πει δεν θα ξαναμιλήσω για τα προσωπικά μου... Όχι δεν θύμωσα καθόλου που με ρώτησες, απλώς απορώ πως δεν έχεις παρακολουθήσει που έχω πει ότι δεν μιλάω πλέον. Η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε, τυχαία, στο μαγαζί αυτό και φάγαμε και ξαναβρεθήκαμε πάλι πρόσφατα, γιατί είναι ένας χώρος που μαζεύει πολύ γνωστό κόσμο και μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους. Έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν θα μπορούσε να μην έχω καλή σχέση με ένα άτομο τόσο αξιαγάπητο και τόσο γλυκό, που δεν μου έχει κάνει τίποτα. Όταν μουτρώνεις και ξινίζεις με ανθρώπους που ήταν κομμάτι της ζωής σου, είναι σαν να μουτρώνεις και ξινίζεις με τον εαυτό σου”.