Από την Ελλάδα με στιλ!
Ξεκίνησε το Μάϊο του 2014 από τις Μάγδα Μαυρίδου και Ρένα Χαλκιά, με κεντρική του φιλοσοφία την δημιουργία προϊόντων που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από Ελληνικά υλικά, εμπνευσμένα από Ελληνικά μοτίβα και την Ελληνική παράδοση αλλά με σύγχρονη προσέγγιση.
Τα μοτίβα που θα βρεις στις δημιουργίες του It's All Greek On Me, έχουν αναφορά στην παραδοσιακή τέχνη και στον αρχαίο ελληνικό κόσμο, ο μινωικός λαβύρινθος, το δάπεδο της θόλου της Επιδαύρου, το τσαρούχι, το σανδάλι, το περίπτερο, αρχιτεκτονήματα του Ελληνικού χώρου, παραδοσιακά κεντήματα .
Όλα αυτά μετουσιώνονται ώστε να δημιουργηθούν οι πρώτες It’s All Greek On Me συλλογές με τσάντες και summer wear με λιτές γραμμές, ουδέτερα χρώματα και αυστηρή γεωμετρία που ανταποκρίνονται στη σύγχρονη αισθητική.
Η συλλογή καφτανιών και πουκαμισοφορεμάτων είναι στις αποχρώσεις του άσπρου, μαύρου και γκρι με απέριττα γεωμετρικά κεντήματα και με αυστηρές δωρικές γραμμές.
ΙΝFO : https://www.facebook.com/Itsallgreekonme