6 συμπεριφορές που σε κάνουν καλή σύντροφο


6 συμπεριφορές που σε κάνουν καλή σύντροφο

Όλα αυτά που θα σε κάνουν την τέλεια σύντροφο 

1.Όταν δεν κάνεις… τρέλες: Όχι, οι άντρες δεν θέλουν μια γυναίκα που ξέρει τα πάντα για το ποδόσφαιρο, που πίνει όσο εκείνοι ή τέλος πάντων κάνει τα πάντα για τους εντυπωσιάσουν. Ο καλός σου θέλει εσένα, όπως είσαι!

2.Όταν δεν αναλύεις διαρκώς όσα σκέφτεται: Σίγουρα έχεις καταλάβει ότι αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο από καθετί άλλο, είναι οι στιγμές που κάθεστε στον καναπέ και τον ρωτάς τι σκέφτεται ώστε να του φτιάξεις… το ψυχολογικό του προφίλ!

3.Δεν τον καταπιέζεις: Αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά, δεν τον πιέζεις να παντρευτείτε και φυσικά δεν τον απειλείς με… τελεσίγραφα!

4.Δεν ξεχνάς τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου: Τον αγαπάς πολύ αλλά αγαπάς και τον εαυτό σου. Όσο κι αν τον φροντίζεις, βρίσκεις πάντα χρόνο για τον εαυτό σου, όπως αναφέρει το joytv.gr!

5.Δεν ανέχεσαι τα πάντα: Οι συμβιβασμοί στη σχέση σας είναι αμοιβαίοι, αλλά όταν βλέπεις μια συμπεριφορά που δεν σου αρέσει, δεν την ανέχεσαι ποτέ. Έτσι θέτεις τα όριά σου και τις προϋποθέσεις για να σε σέβεται πάντα.

6.Προσπαθείς για τη σχέση σου, δηλαδή πάντα του αφιερώνεις χρόνο, βρίσκεις τρόπους για να έχετε ισορροπία στην καθημερινότητά σας και για να περνάτε συνέχεια καλά.

Tags σχεσεις, συντροφοσ, ΚΑΛΗ, εαυτος, ΑΝΟΧΗ, ΤΡΕΛΕΣ, επιθυμία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7788 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6875 s // Total time: 4.4663 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X