Tα trends της Άνοιξης


Tα trends της Άνοιξης

Οι τάσεις της νέας σεζόν είναι εδώ!  

Τhe slip dress: Είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της σεζόν. Θυμίζει το νεγκλιζέ σου, είναι ωστόσο η τελευταία τάση της μόδας στην σατέν του εκδοχή με δαντέλα.

Καρό: Πως σου φαίνεται η ιδέα να φορέσεις ένα ρούχο που παραπέμπει στην κουβέρτα σου; Αυτή η τάση παίζει πολύ και την είδαμε στους οίκους Celine, Stella McCartney και Victoria Beckham.

Graphic effects: Οι δημιουργίες με έντονα χρώματα που παραπέμπου στα γραφικά εφέ θα φορεθούν φέτος πολύ. Τις είδαμε στα show των οίκων Gucci, Βalmain, Christopher Kane και Dries Van Noten.

Βολάν: Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος αυτή την Άνοιξη με τα υπέροχα βολάν που προτείνουν οι οίκοι Michael Kors, Miu Miu, Roberto Cavalli κ.α

Ριγες: Η πλειοψηφία των σχεδιαστών προτείνει για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι τις ρίγες σε διάφορες εκδοχές. Prada και Dolce&Gabbana, περιλαμβάνονται στους σχεδιαστές που τις έχουν υιοθετήσει.

Σιφόν: Η οργάντζα και το σιφόν όπως τα είδαμε στον οίκο Cristian Dior σε κάνουν να μοιάζεις με σταρ του κινηματογράφου. Είναι η νέα τάση σε μορφή layering.

Kαθρέφτες: Δημιουργίες διακοσμημένες με γυαλί δίνουν ροκ και ενίοτε γκλάμορους διάθεση στην Άνοιξη. Οίκοι όπως Loewe, Isabel Marant και Louis Vuitton αποθέωσαν την τάση αυτή.

90s διάθεση: Η δεκαετία του ενενήντα ενέπνευσε πολλούς σχεδιαστές για τη συλλογή τους.

Τα σακίδια: Παρουσιάστηκαν στις πασαρέλες σε όλες τους, τις εκδοχές και κλέβουν ήδη την παράσταση.

Οι τιάρες: Τα headpieces, όπως οι τιάρες βγάζουν προς τα έξω την πριγκίπισσα που κρύβεται μέσα σου. Τις είδαμε στα shows των οίκων Miu Miu και Saint Laurent.

Mακριά σκουλαρίκια: Είναι αντικείμενα πόθου και έχουν απογειωθεί από οίκους όπως οι Celine και JW Anderson.

Tags Spring, summer, fashion week


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3846 s (233 Queries.) // Parse time: 1.6458 s // Total time: 4.0304 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X