Αψεγάδιαστη φωτεινή επιδερμίδα με τέλεια κάλυψη!


Αψεγάδιαστη φωτεινή επιδερμίδα με τέλεια κάλυψη!

Lancôme New Year\'s Resolution

Τι σημαίνει τελειότητα για τις γυναίκες; Σημαίνει ελευθερία, ελευθερία να μην ανησυχούν πώς δείχνει η επιδερμίδα τους, να αισθάνονται ασφαλείς, ξέροντας ότι θα παραμείνει τέλεια και αψεγάδιαστη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ομοιόμορφη, φωτεινή και βελούδινη, αυτή η ιδανική όψη πρέπει να διαρκεί πολύ και να είναι απόλυτα άνετη, χωρίς να εμφανίζει αντιαισθητικές γραμμές ή να δείχνει σαν μάσκα. Αυτές οι εκλεπτυσμένες γυναίκες είναι εξαιρετικά πολυάσχολες και θέλουν να εμπιστεύονται το μακιγιάζ τους, για να έχουν μέγιστη αυτοπεποίθηση. Η πρόκληση στην οποία πρέπει να ανταποκρίνεται το foundation τους: να προσφέρει αψεγάδιαστη όψη που διατηρείται αναλλοίωτη, και διαρκεί όλη την ημέρα, ακόμα και στις πιο αγχωτικές καταστάσεις, χωρίς να χρειάζεται ρετους.

TEINT IDOLE ULTRA 24H
Κάθε γυναίκα αναζήτα ένα φον ντε τεν που να της εκπληρώνει κάθε επιθυμία της επιδερμίδας. Το φον-ντε-τεν Teint Idole ULTRA 24H, εκπληρώνει κάθε ανάγκη και επιθυμία σου χωρίς συμβιβασμούς. Άψογο και άνετο από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ματ αποτέλεσμα, χωρίς ρετουσάρισμα το φον ντε τεν Teint Idole Ultra 24H, αφήνει στην επιδερμίδα τέλεια φυσική κάλυψης! Με τέλεια άνεση και ανάλαφρη υφή του δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να εφαρμοστεί. Χάιδευε απαλά την επιδερμίδα, απορροφάται απαλά και γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα; Το δέρμα είναι απαλό, μεταξένιο και ακαταμάχητα μαλακό. Μια βελούδινη ματ επιδερμίδα για 24 ώρες.

TEINT MIRACLE
Το 1ο φον ντε τεν με ελαφριά βελουδένια σύνθεση το οποίο αναδημιουργεί την εσωτερική λάμψη της επιδερμίδας κατορθώνοντας να εκπέμψει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας προς τα έξω! Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα τριαντάφυλλου για εξισορρόπηση των δυσχρωμιών της επιδερμίδας ενώ ενυδατώνει την επιδερμίδα μέχρι και 18 ώρες. Με δείκτη προστασίας SPF15 για καθημερινή προστασία από την ακτινοβολία και σύνθεση μη λιπαρή είναι κατάλληλο για όλους τους τύπου επιδερμίδας ακόμη και για τις ευαίσθητες.

MIRACLE CUSHION
Το πρώτο μαξιλαράκι αέρα της Lancôme με εκπληκτική σύνθεση: το Miracle Cushion είναι εμποτισμένο με υγρό φον ντε τεν, για να δημιουργεί τη λάμψη υγείας ενός ξεκούραστου προσώπου. Όλη η φρεσκάδα και η ελαφριά αίσθηση ενός υγρού, η φορητή πρακτικότητα ενός compact και το αποτέλεσμα εξομάλυνσης και οπτικής κάλυψης μιας BB cream… σε ένα βήμα! Το Miracle Cushion φρεσκάρει, εξομαλύνει και προστατεύει την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες, χαρίζοντας παράλληλα μοναδική αίσθηση δροσιάς. Αφήνει την επιδερμίδα όμορφη και ενυδατωμένη, ντυμένη με βελούδινη λάμψη και με εντυπωσιακά βελτιωμένη υφή. Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, χαρίζει κυριολεκτικά τέλειο μακιγιάζ σε συνδυασμό με φωτεινή και δροσερή όψη μέσα σε δευτερόλεπτα… Ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Tags LANCÔME NEW YEAR’S RESOLUTION, FOUNDATION, beauty, Ομορφια, φον ντε τεν, lancome


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9104 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2680 s // Total time: 3.1784 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X