Kate Winslet: Έγκυος στο τέταρτο παιδί της;


Kate Winslet: Έγκυος στο τέταρτο παιδί της;

Οι φωτογραφίες από τα Oscars που την “πρόδωσαν”

Μια βραδιά φουλ στο συναίσθημα ήταν αυτή που βίωσε η Kate Winslet κατά την διάρκεια της 88ης απονομής των βραβείων Oscar.

Μετά τα δάκρυα στα οποία ξέσπασε όταν ανακοινώθηκε πως –επιτέλους- ο 40χρονος Leonardo DiCaprio κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματίδιο, η 40χρονη ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια του στον “Τιτανικό”, φέρεται να ανακοίνωσε την τέταρτη εγκυμοσύνη της!

Ναι καλά διαβάσατε. Το “μυστικό” της Winslet, προδόθηκε κατά την διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος του λαμπερού event.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, πιστεύοντας πως οι κάμερες δεν “γράφουν”, η Kate Winslet συζητά με την 46χρονη Κέιτ Μπλάνσετ και την 26χρονη Μπρι Λάρσον.

Κάποια στιγμή τους λέει κάτι (προφανώς ότι είναι έγκυος) και εκείνες “ουρλιάζουν” από χαρά, με την Μπλάνσετ να αγγίζει την κοιλιά της Γουίνσλετ και όλες μαζί να αγκαλιάζονται για τα “συγχαρητήρια”!

Με το που έκαναν το γύρο του διαδικτύου οι εν λόγω φωτογραφίες το Ίντερνετ πήρε φωτιά, με άπαντες να υποθέτουν πως η Kate είναι ξανά έγκυος.

Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως η “Ralph Lauren” τουαλέτα της, δεν έδειχνε κανένα σημάδι εγκυμοσύνης, κάτι που ίσως σημαίνει πως η 40χρονη σταρ διανύει τις πρώτες εβδομάδες της κύησης.

Πηγή: star.gr

Tags Kate Winslet, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7207 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3422 s // Total time: 4.0629 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X