Πάμε Aθήνα και γευματίζουμε στο New Dash


Πάμε Aθήνα και γευματίζουμε στο New Dash

Με ανανεωμένο μενού αποτελεί τη νέα all day πρόταση στην Κηφισιά.

Το New Dash είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς. Σε ένα κομψά διακοσμημένο περιβάλλον και έναν ιδιαίτερο all - season υπαίθριο χώρο, πριν η μετά τα ψώνια τους μοντέρνες παρέες και πιστοί θαμώνες, μοιράζονται καθημερινά εκλεκτές εμπειρίες dining. Ιδανικός προορισμός από το πρωί για καφέ, γλυκό, light lunch, dinner ή ακόμα και για ένα ποτήρι κρασί μετά το γραφείο.

Το μυστικό του; Εξαιρετικής ποιότητας υλικά, διαλεγμένα στην εποχή τους και ένα μενού, έξυπνο και ειλικρινές, που περιλαμβάνει κλασικά πιάτα με ένα σύγχρονο twist. O Γιώργος Κώστας ηγείται της κουζίνας του New Dash από το 2010, έχοντας συλλέξει ένα πλούτο εμπειριών από κουζίνες πχ (ΒΟ, Ostria, Malvasia). Σαν επικεφαλής chef του εστιατορίου Παπαδάκης στο Κολωνάκι συνεργάστηκε με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο βιβλίο «Στην κουζίνα με την Αργυρώ».

Υποστηριζόμενος από μια νέα και δημιουργική ομάδα, ο Γιώργος Κώστας έχει εντάξει στο μενού του New Dash τις καλύτερες γαστρονομικές επιρροές και μια δημιουργική απροσποίητη απλότητα που χάρισε στο Νew Dash το βραβείο Gourmet στην κατηγορία Brasserie-Bistrot για το 2010-2011. Από το νέο μενού επιλέξτε από τα πρώτα πιάτα ταρτάρ σολομού με σαλάτα καλαμπόκι, σταμναγκάθι με ελαιόλαδο και μους φέτας ή χταπόδι καρπάτσιο με ταραμά και ρόκα. Συνεχίστε με ανάμικτη πράσινη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, καραμελωμένα σύκα, καρύδια και sauce λιαστής ντομάτας. Από τα κυρίως πιάτα ξεχωρίζουν το κριθαρότο με γαρίδες, το κεμπάπ σχάρας με πίτες, ντομάτα και sauce γιαουρτιού, το μπιφτέκι γαλοπούλας με lemongrass και πατάτες τηγανιτές και η μοσχαρίσια ταλιάτα. Τέλος δοκιμάστε χειροποίητη μπουγάτσα με κανέλα και σουφλέ πορτοκάλι με παγωτό σοκολάτα. H λίστα κρασιών περιλαμβάνει ποικιλία από ελληνικές, γαλλικές και ιταλικές ετικέτες.

Info: New Dash, Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, Εμπορικό Κέντρο ΑΙΓΛΗ, Tηλ: +30.2108088796, Δευτ-Κυρ. από το πρωί έως το βράδυ.

Tags Αθηνα, new dash, εστιατόριο, gourmet


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3603 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3148 s // Total time: 3.6751 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X