Κύπριος ο νέος σύντροφος της Ευαγγελίας Αραβανή


Κύπριος ο νέος σύντροφος της Ευαγγελίας Αραβανή

Πρόκειται για τον...

Τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ του μοντέλου και του εφοπλιστή, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός Στο "Hotel Ερμού" όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, διασκέδασαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ ο οποίος κατάγεται από την Κύπρο. Ο φωτογραφικός φακός του "ΟΚ!" κατέγραψε τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ της παρουσιάστριας των backstage του Χ-Factor και του νεαρού εφοπλιστή.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ο Βασίλης Μιχαήλ φλέρταρε την Ευαγγελία, με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζονται, εδώ και πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρει το "ΟΚ!" η Ευαγγελία βρέθηκε στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο έπειτα από πρόσκληση της καλής της φίλης, Νεσχάν Μουλαζίμ. Στην παρέα τους βρισκόταν ο πρώην σύντροφος της Νεσχάν, Γιώργος Λάγιος με τον Βασίλη Μιχαήλ.Πηγή περιέγραψε στο περιοδικό πως ο νεαρός εφοπλιστής κατά τη διάρκεια της βραδιάς φλέρταρε την παρουσιάστρια, η οποία όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να ανταποκρίνεται στο φλερτ του.

 

Tags ευαγγελία αραβανή, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7474 s (236 Queries.) // Parse time: 0.2178 s // Total time: 2.9652 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X