Apivita, Queen Bee: Η αναγέννηση της επιδερμίδας


Apivita, Queen Bee: Η αναγέννηση της επιδερμίδας

Με φρέσκο ελληνικό βασιλικό πολτό

Η νέα Queen Bee προτείνει μια ολιστική προσέγγιση στην αντιγήρανση, συνδυάζοντας τη θαυματουργή δράση του ελληνικού βασιλικού πολτού σε λιποσώματα, με 12% συγκέντρωση σε φυσικά δραστικά συστατικά τεκμηριωμένης αποτελεσματικότητας! Για 1η φορά σειρά περιποίησης προσώπου προάγει την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας και αντιμετωπίζει όλες τις αιτίες που σχετίζονται με τη γήρανση, εξασφαλίζοντας την αρμονική λειτουργία και την αναγέννηση της επιδερμίδας.

Η μοναδική αυτή σύθεση έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικοτητα σε 6 σημεία:

  • 88% Lifting.
  • 90% Μείωση των ρυτίδων.
  • 92% Σύσφιγξη της επιδερμίδας.
  • 98% Αύξηση λάμψης.
  • 80% Ομοιόμορφος χρωματικός τόνος.
  • 100% Αύξηση ενυδάτωσης.

Η νέα γενιά Queen Bee είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ δεν περιέχει parabens, σιλικόνη, παραφινέλαιο, προπυλενογλυκόλη, βουτυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες, φθαλικές ενώσεις, πολυκυκλικές μάσκες & νιτρομάσκες. 

Η νέα Queen Bee είναι το πολυτιμότερο δώρο της φύσης για την επιδερμίδα! Είναι η μοναδική κρέμα ολιστικής αντιγήρανσης με 12% συγκέντρωση σε φυσικά δραστικά συστατικά τεκμηριωμένης αποτελεσματικότητας.

Γνωρίστε τα μέλη της νέας σειράς QUEEN BEE

Η ολοκληρωμένη σειρά ολιστικής αντιγήρανσης Queen Bee αποτελείται από έξι προϊόντα, τον Ορό Ολιστικής Αντιγήρανσης, την Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης SPF20, την Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης Ελαφριάς Υφής, την Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης Πλούσιας Υφής, την Κρέμα Νύχτας Ολιστικής Αντιγήρανσης και την Κρέμα Ματιών Ολιστικής Αντιγήρανσης.

Ορός Ολιστικής Αντιγήρανσης - 95% Φυσικά Συστατικά

Ο νέος ορός ολιστικής αντιγήρανσης Queen Bee προσφέρει την πιο ισχυρή-εντατική άγωγη κατά της γήρανσης στην επιδερμίδα. Με τεχνολογία αιχμής, δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και συσφίγγει, ανορθώνει και σμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου δίνοντας lifting effect, μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει τη λάμψη, βελτιώνει τον χρωματικό τόνο και ενυδατώνει.

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό, πριν την κρέμα καθημερινής φροντίδας Queen Bee.

Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης SPF20 - 80% Φυσικά Συστατικά

Η κρέμα ημέρας Queen Bee προσφέρει την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση στα σημάδια γήρανσης. Χάρη στο δείκτη SPF20, προστατεύει αποτελεσματικά από τη φωτογήρανση και τη UVA και UVB ακτινοβολία. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Χρήση: Εφαρμόστε καθημερινά, μετά τον ορό Queen Bee, σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό, με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης Ελαφριάς Υφής - 95% Φυσικά Συστατικά

Η κρέμα ελαφριάς υφής Queen Bee, για κανονικές-μικτές επιδερμίδες, αντιμετωπίζει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης. Προσφέρει lifting effect, μείωση ρυτίδων, σύσφιξη, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, λάμψη και ενυδάτωση.

Χρήση: Εφαρμόστε καθημερινά, μετά τον ορό Queen Bee σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό, με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Κρέμα Ημέρας Ολιστικής Αντιγήρανσης Πλούσιας Υφής - 94% Φυσικά Συστατικά

Η κρέμα πλούσιας υφής Queen Bee, για τις πιο ξηρές επιδερμίδες, θρέφει το δέρμα χάρη στη βελούδινη υφή της, επαναφέροντας την ελαστικότητά του. Προσφέρει σύσφιξη και άμεσο lifting, λειαίνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει, δίνει λάμψη και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα.

Χρήση: Εφαρμόστε καθημερινά, μετά τον ορό QUEEN BEE σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό, με απαλές κυκλικές κινήσεις.

Κρέμα Νύχτας Ολιστικής Αντιγήρανσης - 96% Φυσικά Συστατικά

Η κρέμα νύχτας Queen Bee προσφέρει την πιο θρεπτική φροντίδα και ενισχύει την επανόρθωση της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας,
όταν ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων αυξάνεται. Με ελαφριά απολεπιστική δράση, χάρη στην παπαΐνη, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα
από την επιφάνεια της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της λαμπερή και νεανική όψη.

Χρήση: Εφαρμόστε κάθε βράδυ μετά τον ορό Queen Bee σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό.

Κρέμα Ματιών Ολιστικής Αντιγήρανσης - 96% Φυσικά Συστατικά

Η κρέμα ματιών Queen Bee είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια και αντιμετωπίζει όλα τα ορατά σημάδια
κούρασης και γήρανσης. Χάρη στην ακακία λειαίνει τις ρυτίδες, μειώνει τους μαύρους κύκλους και χαρίζει φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα.

Tags APIVITA QUEEN BEE, QUEEN BEE, apivita, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7188 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3850 s // Total time: 3.1038 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X