Οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας!


Οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας!

Κάνουμε Καθαρά Δευτέρα στην ύπαιθρο!

Ο εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας γίνεται κυρίως στην ύπαιθρο -αν φυσικά το επιτρέπει ο καιρός- και είναι γνωστός και ως "Κούλουμα". Τη μέρα αυτή, μικροί και μεγάλοι, εξορμούν στην εξοχή, για να "κόψουν τη μούττην της Σαρακοστής" μέσα σ΄ ένα ξέφρενο ολοήμερο γλέντι που περιλαμβάνει νηστήσιμα φαγητά και κρασί και διανθίζεται με παραδοσιακά  τραγούδια και παιγνίδια.

Στην Κύπρο πολλοί Δήμοι μάλιστα διοργανώνουν εκδηλώσεις με φαγητό και μουσική ή άλλα δρώμενα και προσφέρουν δωρεάν διάφορα σαρακοστιανά.

Εξ ου και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές από τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται και σου τις προτείνουμε παρακάτω!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Δήμος Αγλαντζιάς

Καθαρά Δευτέρα στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσας θα κάνει και φέτος ο Δήμος Αγλαντζιάς, με μουσική, χορό, παιχνίδια και δωρεάν κρασί! Από τις 12.00 μέχρι και τις 16.00.

Δήμος Λακατάμιας
Και ο Δήμος Λακατάμιας θα γιορτάσει την Καθαρά δευτέρα, εξ ου και καλεί τους δημότες του στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου (παραπλεύρως του Θ.Ο.Ι.), όπου ετοιμάζει μια ευχάριστη και διασκεδαστική μέρα. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παραδοσιακή μουσική και τραγούδια, χορό από το Λαογραφικό όμιλο του Δήμου Λακατάμιας, διαγωνισμό τσιαττιστών, παραδοσιακά παιχνίδια, πέταγμα χαρταετού και άλλα πολλά. Επίσης ο Δήμοε θα προσφέρει δωρεάν κρασί και φασολάδα! Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags καθαρα δευτερα, διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4509 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4800 s // Total time: 2.9308 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X