Darphin, Exquisâge Beauty Revealing Serum and Cream


Darphin, Exquisâge Beauty Revealing Serum and Cream

Μια νέα προσέγγιση στην αντιγήρανση!

Για κάθε γυναίκα φτάνει η μοναδική στιγμή στη ζωή της που συνειδητοποιεί ότι η ηλικία δεν είναι παρά ένας αριθμός. Νιώθει καλύτερα από ποτέ, πιο δυνατή, έτοιμη να ρισκάρει και να απολαύσει κάθε στιγμή, και θέλει η περιποίηση της επιδερμίδας της να συμπληρώνει και να ενισχύει τη φυσική της ομορφιά.

Σήμερα, η ομάδα έρευνας της Darphin τιμά αυτό το πνεύμα με 2 νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας: το Exquisâge Beauty Revealing Serum και την Exquisâge Beauty Revealing Cream συνθέσεις που προστατεύουν την επιδερμίδα και τονώνουν τη ζωτικότητά της ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το μυστικό της αποτελεσματικότητας της Exquisâge κρύβεται πίσω από το αποκλειστικό σύμπλοκο  CelluVie™. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών ενεργοποιεί τις αισθήσεις και είναι σχεδιασμένος ώστε να ενισχύει την αύξηση του φυσικού κολλαγόνου της επιδερμίδας.

In vitro tests αποδεικνύουν ότι το CelluVie™ Complex διπλασιάζει την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα. Η ελαστικότητα της επιδερμίδας ενισχύεται και προσφέρει σφριγηλή αίσθηση και όψη. Τα σημάδια της ηλικιακής κόπωσης εξομαλύνονται και η επιδερμίδα συνολικά εμφανίζεται πιο υγιής και λαμπερή.

Το Exquisâge Beauty Revealing Serum με CelluVie™ Complex βελτιώνει την ελαστικότητα, αναζωογονεί και αποκαλύπτει μία λαμπερή επιδερμίδα όλο ζωντάνια.

Η σύνθεση του Exquisâge Serum είναι αέρινη και αριστοτεχνικά εξισορροπεί επωφελή συστατικά με υψηλή αποτελεσματικότητα, άψογη υφή και ένα υπέροχο διακριτικό άοωμα με χαρακτήρα fresh, floral, fruity green με νότες από φρέζια, πράσινο μήλο και ξύλο.

Η ηλικιακή κόπωση της επιδερμίδας προκαλεί "μη άνεση" και ευαισθησία. Η πλούσια σύνθεση της κρέμας Exquisâge συνδυάζει το CelluVie™ Complex με μια ισχυρή τεχνολογία προβιοτικών συστατικών και βοτάνων.

Η σύνθεση της Exquisâge Cream συνδυάζει απαλά έλαια, ενυδατικούς παράγοντες και ισχυρά δραστικά συστατικά σε μία υφή που θρέφει την επιδερμίδα, λειτουργεί σαν "πέπλο προστασίας" και  έχει ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα άοωμα με χαρακτήρα fresh, floral, fruity green με νότες από φρέζια, πράσινο μήλο και ξύλο.

Tags DARPHIN, EXQUISÂGE BEAUTY REVEALING SERUM AND CREAM, Serum, cream, face, beauty, ΟΡΟΣ, κρεμα προσώπου, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9632 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2842 s // Total time: 2.2474 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X