Eν αναμονή νεου σκανδάλου στην σκιά ΧΥΤΑ & ΧΥΤΥ


Eν αναμονή νεου σκανδάλου στην σκιά ΧΥΤΑ & ΧΥΤΥ

Με την επικείμενη ανάκριση του Ελλαδίτη πρώην Δ/ντή της εταιρείας Helector, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναμένεται να δρομολογηθούν νέες ουσιαστικές εξελίξεις για τα σκάνδαλα ΧΥΤΑ Πάφου και ΟΕΔΑ Κόσιης. 

Ο καταζητούμενος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φέρεται να εξέφρασε πρόθεση να έρθει οικειοθελώς στην Κύπρο, πιθανότατα την Κυριακή.

Η συνεργασία του αναμένεται να ενισχύσει το υπάρχον μαρτυρικό υλικό εναντίον των προσώπων, που ήδη τελούν υπό κράτηση, ενώ δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε τρίτο γύρο συλλήψεων.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι άλλοι δύο καταζητούμενοι υπάλληλοι της Helector, o πολιτικός μηχανικός, Ιμάρ Μπακλέρ και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Αθανάσιος Κατρής, εξέφρασαν πρόθεση να έρθουν εντός των επόμενων 24ώρων στην Κύπρο, για να ανακριθούν.

Για την υπόθεση τελούν, ήδη, υπό κράτηση άλλα οκτώ πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Λάρνακας, Ανδρέας Λουρουτζιάτης.

Nέες αποκαλύψεις απο τον Φαίδωνα Φαίδωνος σήμερα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Σ» αργά χθες βράδυ, ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, ετοίμαζε καταγγελία για ένα ακόμα σκάνδαλο στην Πάφο, το οποίο
έχει σχέση με ιδιωτική εταιρεία, η οποία συνεργάζεται με το Δήμο, στη βάση συμβολαίου, που είχε συναφθεί προ ετών.

Για το νέο σκάνδαλο αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση σήμερα.

Tags ΚΥΠΡΟΣ. ΣΛΑΝΔΑΛΑ, σκουπιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9148 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2796 s // Total time: 3.1944 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X