Έβαλε τα κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου – Πρόταση γάμου με 101 τριαντάφυλλα!


Έβαλε τα κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου – Πρόταση γάμου με 101 τριαντάφυλλα!

Διαβάστε αναλυτικά

Ο πάγος έχει πλέον λιώσει. Όλα δείχνουν ότι η στιγμή που θα ανεβεί νυφούλα στην εκκλησία δεν θα αργήσει.

Από τη στιγμή που ο πάγος έλιωσε και οι δυο τους δεν κρύβουν ότι η επανασύνδεσή τους πέτυχε, δεν θα αργήσει η μέρα που η Κατερίνα Καινούργιου θα ανεβεί στα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρόταση ήδη έχει γίνει με ένα... στόλο από λουλούδια και η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια είπε το μεγάλο “ναι”, άσχετα αν το κρατά ακόμη μυστικό.

Το μυστικό δείπνο της Κατερίνας με την οικογένεια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Ήταν κοινό μυστικό στη showbiz ότι οι σχέσεις των δυο πλευρών είχαν διαταραχθεί το τελευταίο διάστημα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους (για πολλούς ο πιο σημαντικός) που είχε προκαλέσει τον (πρόσκαιρο όπως αποδείχθηκε) χωρισμό. Στη συγκεκριμένη συνάντηση δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις και δεν είναι τυχαίο ότι η παρουσιάστρια έπειτα από λίγες ημέρες, ανέβασε την πρώτη κοινή φωτογραφία της με τον Βασίλη της μετά την επανασύνδεσή τους. Η... αποκάλυψη της επανασύνδεσης έκανε πολλούς να πουν ότι η μέρα του γάμου τους δεν πρόκειται να αργήσει. Δεν έχουν πέσει έξω, αλλά σε αυτό έβαλε και το χεράκι του ο επιχειρηματίας.

“Θα με παντρευτείς;”

Ένας νέος... μυστικός δείπνος, μια ιδιαίτερη ρομαντική ατμόσφαιρα και μια ανθοδέσμη με 101 τριαντάφυλλα συνέθεσαν το σκηνικό της πρότασης του Βασίλη που αιφνιδίασε την Κατερίνα. Τα είχε σκηνοθετήσει όλα στην εντέλεια ο επιχειρηματίας στην έξοδό τους στη Γλυφάδα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από αδιάκριτα βλέμματα. Οι δυο τους απόλαυσαν το φαγητό και ξαφνικά ο Σταθοκωστόπουλος πρόσφερε την πανέμορφη ανθοδέσμη στην αγαπημένη του μαζί με το δαχτυλίδι. “Θα με παντρευτείς;”, τη ρώτησε.

Η Καινούργιου αιφνιδιάστηκε, αφού δεν περίμενε την πρόταση του αγαπημένου της. Η συγκίνησή της ήταν έκδηλη και δεν κατάφερε στο τέλος να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Η απάντηση ήταν “ναι”, όσο κι αν η ίδια δημόσια δηλώνει ότι θα μιλήσει για τη σχέση της όταν εκείνη νιώθει σίγουρη και πέρα από την κοινή τους φωτογραφία δεν έχει πει το παραμικρό. Όλα δείχνουν πάντως ότι ούτε το δίσεκτο έτος θα τους πτοήσει και το πιο πιθανό είναι το καλοκαίρι να κάνουν το μεγάλο βήμα της ζωής τους.

Πηγή: “YES”

Tags κατερινα καινουργιου, βασιλησ σταθοκωστόπουλος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0866 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2401 s // Total time: 3.3267 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X