Μαρίνα Βερνίκου: Τι είπε η σύζυγός του επώνυμου Κύπριου για την σχέση τους; [βίντεο]


Μαρίνα Βερνίκου: Τι είπε η σύζυγός του επώνυμου Κύπριου για την σχέση τους; [βίντεο]

\"Ο σύζυγός μου διαφωνεί στο να κάνουμε κι άλλο παιδί\"

Η ταλαντούχα και δραστήρια Μαρίνα Βερνίκου, κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βερνίκου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" με τον Μένιο Φουρθιώτη που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο μεσημέρι στο κανάλι EpsilonTv και μίλησε για τα παιδιά της, το σύζυγο της, αλλά και τη σχέση της με το χρήμα.

"Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, είμαι ευχαριστημένη όπου και να με πας. Φυσικά έχω υπάρξει στιγμές χωρίς χρήματα και στα παιδιά μου μαθαίνω να μην είναι σπάταλα. Δεν σημαίνει ότι θα έχουν χρήματα για πάντα", ανέφερε χαρακτηριστικά στη κάμερα της εκπομπής.

Παράλληλα, δεν κρύβει ότι είναι μία κλασσική μαμά και της αρέσει πολύ αυτός ο ρόλος. "Για μένα και για το σύζυγο μου είναι πολύ σημαντικό το πρωινό ξύπνημα. Στρώνουμε το κρεβάτι, ακούμε λίγο μουσική, σηκωνόμαστε, τρώμε όλοι μαζί, τους πάμε στη στάση. Είναι ιεροτελεστία. Το κάνουμε κέφι όλοι. Προσπαθώ 6 ώρα να είμαι πίσω. 6 με 9 είναι αφιερωμένες αυτές οι ώρες στα παιδιά. Θα τα βάλω για ύπνο, θα τους κάνω μπάνιο. Σε αυτά είμαι κλασσική μαμά. Το ναι είσαι μητέρα είναι μία τεράστια ευθύνη. Όλοι οι περίεργοι άνθρωποι που βλέπεις γύρω μας είναι κάποιου η μάνα τους ή ο πατέρας τους κάτι δεν κάνανε καλά".

Αν και έχει ήδη τρία παιδιά δεν θα έλεγε όχι ακόμα σε άλλο ένα. Ωστόσο, όμως, ο σύζυγος της Μίλτος Καμπουρίδης διαφωνεί. Τα δύο παιδιά της αδελφής του Κάλλιας από το γάμος της με τον Κώστα Μπακογιάννη συμπληρώνουν την οικογένεια. Η ίδια αναφέρθηκε στη σχέση που έχουν οι δύο πρώην σύζυγοι τώρα που ο πατέρας των παιδιών έχει προχωρήσει τη ζωή του με την Σία Κοσιώνη. "Τον αγαπάμε και τον λατρεύουμε. Τέλεια σχέση έχουν. Είναι όλα τέλεια".

Πηγή: toratora.gr

Tags μαρίνα βερνίκου, μιλτος καμπουρίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5273 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2548 s // Total time: 2.7822 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X