"Εκκίνηση! Ζω υγιεινά, ζω χαρούμενα"


"Εκκίνηση! Ζω υγιεινά, ζω χαρούμενα"

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το \"Dixan, για λαμπρό μέλλον\".

Την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής προχώρησε στην επίσημη εξαγγελία έναρξης του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος "Εκκίνηση! Ζω υγιεινά, ζω χαρούμενα", που υλοποιείται στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας GPM – Henkel Ltd και του Dixan.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα ΕΚΕ "Dixan, για λαμπρό μέλλον", στηρίζει τα παιδιά και την ανάπτυξη ενός καλύτερου μέλλοντος μέσω εκπαιδευτικών παρεμβάσεων στα σχολεία, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Στόχος του φετινού προγράμματος, που υλοποιείται και με τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας,  είναι η ένταξη των παιδιών σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής με βάση το τρίπτυχο άσκηση – διατροφή – υγεία, που στις μέρες μας αποτελεί πρόκληση, δεδομένης της ενασχόλησης των παιδιών με διάφορες καθιστικές δραστηριότητες και της αλλαγής στον τρόπο ζωής και κοινωνικοποίησής τους.

Έτσι το Dixan, επιχορηγεί ειδικό πρόγραμμα και ενέργειες που αφορούν στην ενασχόληση των παιδιών με διάφορες δράσεις που προωθούν και καλλιεργούν έναν πιο δραστήριο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η εφαρμογή του προγράμματος θα γίνει μέσω διαθεματικών εκπαιδευτικών παρεμβάσεων με υλικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το σκοπό αυτό, καθώς και μέσω επισκέψεων φοιτητών και αποφοίτων του προγράμματος "Επιστήμης του Αθλητισμού" του τμήματος Επιστημών Ζωής και Υγείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές Άθλησης και Υγείας εκ μέρους της ομάδας "Dixan, για λαμπρό μέλλον".

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, καθώς και μέσω όλων των πρακτικών που εφαρμόζει η εταιρεία GPM Henkel σε όλους τους τομείς λειτουργίας της, στοχεύει στην παροχή μιας καλύτερης ποιότητας ζωής και στη δημιουργία ενός λαμπρού μέλλοντος!

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.dixan.com.cy
 

Tags dixan, Εκκίνηση! Ζω υγιεινά, ζω χαρούμενα, αθληση, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4567 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4400 s // Total time: 2.8967 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X