Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα του Μπουγιούρη με την πανέμορφη Κύπρια!


 Όλη η αλήθεια για τον αρραβώνα του Μπουγιούρη με την πανέμορφη Κύπρια!

Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη γοητευτική μπαλαρίνα;

Να αρραβωνιάστηκε κρυφά, εκτός Ελλάδας, θέλουν οι φήμες τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, με ένα δαχτυλίδι της αγαπημένης του, Κλέλιας Μενελάου, να ρίχνει "λάδι στη φωτιά". Το star.gr αποκάλυψε τι συμβαίνει στα προσωπικά του ηθοποιού, τα οποία ο ίδιος φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Ο Παναγιώτης και η Κλέλια είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, μετά τη γνωριμία τους στην Κύπρο, όπου ο ηθοποιός βρέθηκε για τη σειρά "Όρκος Σιωπής" που μεταδόθηκε την περσινή σεζόν από το ΣΙΓΜΑ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν από λίγες μέρες, ο Παναγιώτης έδωσε στην Κλέλια ένα μονόπετρο και ο αρραβώνας τους έγινε κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο Παρίσι.

Τις φήμες φούντωσε η εμφάνιση του ζευγαριού το βράδυ της Δευτέρας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, καθώς πολλοί υποστήριξαν ότι το δαχτυλίδι που φορούσε η γοητευτική μπαλαρίνα ήταν εκείνο του αρραβώνα!


(Η εμφάνιση του ζευγαριού το βράδυ της Δευτέρας και το επίμαχο δαχτυλίδι)

"Δεν ισχύουν όσα γράφονται!", δήλωσε κατηγορηματικά στο star.gr άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του γοητευτικού ηθοποιού, ενώ διέψευσε και τα περί μονόπετρου, λέγοντας πως το κόσμημα στο αριστερό χέρι της Κλέλιας δεν είναι δαχτυλίδι αρραβώνα!

Tags Παναγιωτης Μπουγιουρης, Κλέλια Μενελάου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2569 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2716 s // Total time: 3.5285 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X