Γιώργος Θεοφάνους – Πέγκυ Ζήνα: Μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ για τους Κύπριους διαγωνιζόμενους του X-Factor


Γιώργος Θεοφάνους – Πέγκυ Ζήνα: Μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ για τους Κύπριους διαγωνιζόμενους του X-Factor

Δείτε το βίντεο

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουμε να κάνει πρεμιέρα, στις 4 Απριλίου το X-Factor, το οποίο θα προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και η κάμερα του ΣΙΓΜΑ βρέθηκε στις οντισιόν των Κυπρίων στην Αθήνα, όπου η δημοσιογράφος της εκπομπής “Ζήσε το”, Δήμητρα Σιβρή, συνομίλησε με τους κριτές, ζητώντας τους να πουν πως βλέπουν τους υποψήφιους που ταξίδεψαν από Κύπρο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, είπε: “(Για τις καλές φωνές των Κυπρίων) φταίει η καλή νοοτροπία των ανθρώπων, των γονιών που στέλνουν τα παιδιά τους και μαθαίνουν μουσική από νωρίς. Αυτό σημαίνει εκπαίδευση…”

Κατόπιν, η Πέγκυ Ζήνα, δήλωσε: “Με καθησυχάζει που έχουμε Κύπριους. Είμαι πολύ έτοιμη να ακούσω τους Κύπριους τραγουδιστές και τις Κύπριες τραγουδίστριες γιατί όπως και να το κάνουμε είναι η μουσική παιδεία σας μεγαλύτερη. Στο μεγαλύτερο ποσοστό, οι Κύπριοι τραγουδούν πολύ καλά…”

Το XFACTOR παρουσιάζει η CYTAMOBILE VODAFONE

Tags γιωργος θεοφανους, πεγκυ ζηνα, X-Factor, showbiz κύπρος, gossip, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3239 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5835 s // Total time: 2.9075 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X