Τι είναι το "Φρού φρού & αρώματα" που όλοι μιλάνε γι’ αυτό;


Τι είναι το "Φρού φρού & αρώματα" που όλοι μιλάνε γι’ αυτό;

Εμείς το επισκεφθήκαμε! Εσύ ακόμη;

Το ilovestyle.com επισκέφθηκε το "Φρού φρού & αρώματα" το οποίο έκανε την εμφάνιση του στην οδό Αφροδίτης 17 στη Λευκωσία πριν λίγες μέρες.

Εκεί συναντήσαμε τον ιδιοκτήτη και δημιουργό του, τον fashion editor Νικόλα Ιωαννίδη οποίος μας είπε: "Δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη για δημιουργία ενός εναλλακτικού χώρου για την κάθε σύγχρονη γυναίκα που θέλει να απολαύσει τον ελεύθερο και πολύτιμο της χρόνο για τον εαυτό της και την εξωτερική της εμφάνιση".

Πρόκειται για ένα ζεστό και υπέροχο χώρο που προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς πέρα από το fashion & styling consulting στο οποίο ο Νικόλας έχει εμπειρία εδώ και χρόνια.

Ποιες υπηρεσίες μπορείς να απολαύσεις; Εφαρμογή βλεφαρίδων, όλων των ειδών τεχνητών νυχιών, πεντικιούρ αλλά και private styling από επώνυμους μακιγιέρ και κομμωτές με πακέτα για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σου.

Το έμπειρο προσωπικό σε συνδυασμό με την πείρα, την αγάπη και το πάθος για την μόδα και την ομορφιά σου υπόσχονται πως το "Φρού φρού & αρώματα" θα γίνει ο αγαπημένος σου χώρος που θα σε χαλαρώνει και να εκπληρώνει κάθε σου επιθυμία!

Για ραντεβού ή περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 22005510.

Tags ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ & ΑΡΩΜΑΤΑ,Ομορφια,βλεφαριδες,πετικιούρ,μανικιουρ,beauty,EYELASH,pedicure,manicure


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




×
×

Query time: 4.7348 s (284 Queries.) // Parse time: 0.7548 s // Total time: 5.4896 s // Source: database

CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X