Ο Super FM σας ταξιδεύει στη συναυλία της Beyonce στο Μιλάνο


Ο Super FM σας ταξιδεύει στη συναυλία της Beyonce στο Μιλάνο

Όλες οι λεπτομέρειες

O Super FM προσφέρει διπλό ταξιδιωτικό πακέτο σε ένα μεγάλο νικητή για να απολαύσει τη Beyoncé στο San Siro του Μιλάνο στις 18 Ιουλίου!
Για να λάβεις μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό, μπες στη σελίδα του Super στο facebook κάνε share τη φωτογραφία του διαγωνισμού χρησιμοποιώντας το #Super18 και ίσως είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα παρακολουθήσει ζωντανά μαζί με ένα άτομο της επιλογής του τη συναυλία της superstar Beyoncé στο Μιλάνο!

Ακόμα ένας super διαγωνισμός από τον Πρώτο Μουσικό Σταθμό της Κύπρου!
Βασικές πληροφορίες διαγωνισμού:
1.To δώρο περιλαμβάνει: Ταξιδιωτικό πακέτο με δύο αεροπορικά εισιτήρια για Λάρνακα-Μιλάνο μετ’ επιστροφής, διαμονή για δύο άτομα σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων και δύο εισιτήρια για τη συναυλία της Beyoncé που θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου στο San Siro του Μιλάνο.

2. H αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή 17 Ιουλίου από το αεροδρόμιο Λάρνακας με στάση το Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα και τελικό προορισμό το Αεροδρόμιο Milan Malpensa Η επιστροφή θα γίνει την Τρίτη 19 Ιουλίου από το Αεροδρόμιο Milan Malpensa, στάση στο Ελ. Βενιζέλος και τελικό προορισμό το Αεροδρόμιο Λάρνακας.

3. Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη, 03 Μαίου 2016.

Tags Beyonce, super fm, μιλανο, συναυλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1598 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4545 s // Total time: 2.6143 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X