Πώς επηρέασε γνωστό Έλληνα σεφ η αεροπειρατεία στην Κύπρο;


Πώς επηρέασε γνωστό Έλληνα σεφ η αεροπειρατεία στην Κύπρο;

Πρόκειται για τον...

Ο αεροπειρατής του αεροσκάφους της Egyptair κατέληξε να παραδοθεί με τα χέρια ψηλά πριν λίγη ώρα, ωστόσο το συμβάν εξελίσσεται από τις 8:30 το πρωί.

Ο δράστης Σεϊφ Ελντίμ Μουσταφά, συνελήφθη λίγο μετά τις 2.30, ενώ όλοι οι όμηροι είχαν απελευθερωθεί. Το αεροπλάνο εκτελούσε δρομολόγιο Αλεξάνδρεια – Κάιρο, ενώ έγινε αναγκαστική προσγείωση στη Λάρνακα και το Airbus απομονώθηκε στο διάδρομο. Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε ανάλογες αλλαγές στο αεροδρόμιο με συνέπεια οι πτήσεις, που είχαν προορισμό την Λάρνακα, αναγκάστηκαν να πραγματοποιήσουν αλλαγές.

Θύμα αυτών των αλλαγών ήταν και γνωστός τηλεοπτικός σεφ, o οποίος ταξίδευε από την Αθήνα στη Λάρνακα και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στην…Πάφο! Ο λόγος για τον αγαπημένο Αλέξανδρο Παπανδρέου, o οποίος είχε πληροφορήσει μέσω social media για το επαγγελματικό του ταξίδι στην Λάρνακα. Στη συνέχεια όμως όπως ανακοίνωσε δημόσια τα πλάνα του άλλαξαν.

 


 

"Για Λάρνακα πήγαινα στην Πάφο βρέθηκα λόγο αεροπειρατίας σε αεροπλάνο των Αιγυπτιακών αερογραμμών. Τώρα λεωφορείακι!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook".

Δείτε την ανάρτησή του: 

Πηγή: peoplegreece.com

Tags αλεξανδρος παπανδρεου, κυπρος, παφος, λαρνακα, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4040 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2280 s // Total time: 2.6320 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X