Σταύρος Παντελίδης: Οι δύσκολες νύχτες και ο τσαμπουκάς στο καφενείο


Σταύρος Παντελίδης: Οι δύσκολες νύχτες και ο τσαμπουκάς στο καφενείο

Τι συνέβη χθες;

Μπορεί η μάνα του Παντελή Παντελίδη να συγκεντρώνει όλη την αγάπη, την συμπόνια και την κατανόηση από τον πολύ κόσμο… ωστόσο και ο πατέρας του νεκρού, Σταύρος περνάει μεγάλο "κανάλι". Μεγάλο Γολγοθά. Ο Σταύρος εδώ και μέρες προτιμά να μένει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην καφετέρια της οικογένειας μαζί με φίλους και να παρηγορείται με ιστορίες για το παιδί του, πίνοντας τσίπουρο και αναπολώντας τις στιγμές με το παιδί του, χαμένος στις σκέψεις του παρά στο σπίτι.

Δεν μπορεί να διαχειριστεί την εικόνα του άδειου δωματίου του παιδιού του. Δεν μπορεί να δεχτεί την απουσία του. Δεν μπορεί να αποδεχτεί τον θάνατο. Την απώλεια.

Η κατάσταση του είναι σοβαρή. Μάλιστα ο προσωπικός γιατρός της οικογένειας τον παρακολουθεί διακριτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή χθες προκλήθηκε ένταση στο καφέ από κάποιους επισκέπτες-προφανώς θαυμαστές του Παντελή- οι οποίοι αντέδρασαν βίαια στην είδηση και τις πληροφορίες που αφορούσαν την τοξικολογική.

Ήταν η πρώτη φορά που ο πατέρας του αντέδρασε και σε έντονο ύφος τους ζήτησε να κατεβάσουν τους τόνους, γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr.

 

 

Tags ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, Παντελής Παντελίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.9769 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3150 s // Total time: 4.2920 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X