Λευκό πουκάμισο: 6 τρόποι για να το φορέσεις


Λευκό πουκάμισο: 6 τρόποι για να το φορέσεις

Είναι το απόλυτο κομμάτι για τη μεταβατική σεζόν που διανύουμε.  

Σίγουρα θα έχεις στη συλλογή σου τουλάχιστον ένα λευκό πουκάμισο. Είναι ένα από τα  κλασικά κομμάτια, που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, δημιουργώντας πάντα ένα chic αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στιλ. Στενό, ή oversized δεν έχει σημασία, είναι το ρούχο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις αμέτρητους συνδυασμούς μιας και είναι πολύ ουδέτερο.

Δες λοιπόν με ποιους τρόπους μπορείςνα κάνεις αυτό το passepartout κομμάτι μέρος του καθημερινού σου στιλ γιατί ειδικά αυτή την περίοδο που ο καιρός έχει βελτιωθεί αλλά δεν είναι ακόμα καλοκαίρι, θα σε βγάλει αμέτρητες φορές από τη δύσκολη θέση.

1. Φορέσετο με denim σορτς και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις στο σέξι σορτς έναν ανδρόγυνο χαρακτήρα και έτσι ο συνδυασμός με το ψηλό τακούνι θα δείχνει πολύ chic. Προσθέσε ένα statement κολιέ ή σκουλαρίκια, και είσαι έτοιμη για μια πολύ καλόγουστη βραδινή εμφάνιση.

2. Φορέσε το με flats αντί για φόρεμα. Αν είναι πολύ φαρδυ και μακρύ, μπορείς να το φορέσεις και σκέτο, αν όμως θεωρείς ότι είναι κοντό και κινδυνεύει να αποκαλύψει όσα δεν πρέπει, προτίμησε  ένα σορτς από μέσα, το οποίο δε θα φαίνεται, αλλά θα σε κρατάει «ασφαλή».

3. Συνδύασε το με φούστα και μια ζώνη στη μέση. Αυτός είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να το φορέσεις στο γραφείο, τόσο το καλοκαίρι, όσο και τον χειμώνα αλλά φυσικά και σ’ αυτή τη μεταβατική φάση. Δοκίμασε τον.

4. Φόρεσε το με ένα μαύρο bralet από δαντέλα και άφησε το λίγο ανοιχτό. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σέξι, αλλά με κομψό τρόπο και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Αυτή βέβαια την επιλογή δε θα την προτείναμε σε όσες έχουν πλούσιο στήθος.

5. Δέσε το στη μέση και φόρεσε  ψηλόμεσο παντελόνι.

6. Με μια λευκή παντελόνα θα δημιουργήσεις ένα πολύ μίνιμαλ σύνολο, το οποίο συνδυάζεται τέλεια με οποιοδήποτε αξεσουάρ.

Tags ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2741 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2513 s // Total time: 2.5253 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X