Αρναούτη - Κυριάκου: Ο διάλογος που φέρεται να είχαν πριν το τροχαίο ανατρέπει τα δεδομένα


Αρναούτη - Κυριάκου: Ο διάλογος που φέρεται να είχαν πριν το τροχαίο ανατρέπει τα δεδομένα

Τι ζήτησε ο Παντελίδης;

Πηγές από την πλευρά της οικογένειας Παντελίδη κάνουν λόγο για την ύπαρξη μιας μαρτυρίας, σύμφωνα με την οποία, μια ώρα πριν από το μοιραίο δυστύχημα και ενώ ο ερμηνευτής και στιχουργός βρισκόταν μαζί με τα δύο κορίτσια στην χαρτοπαικτική λέσχη, έγινε συζήτηση για το αν μπορεί να οδηγήσει, εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που έχει πιει, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Real News". 
Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι ο τραγουδιστής ζήτησε να του φτιάξουν καφέ για να συνέλθει πριν πιάσει το τιμόνι. Το σημείο όμως που στέκονται οι συγγενείς του Παντελίδη είναι ο διάλογος που η συγκεκριμένη μαρτυρία αποδίδει στα δύο κορίτσια, τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη,  ενώ ο Παντελίδης έπινε καφέ για να συνέλθει. Φέρεται η Αρναούτη να λέει στην Κυριάκου: "Δεν πρόκειται να οδηγήσει ο Παντελής, Φρόσω. Καλό είναι να πάρεις εσύ το αμάξι".

Οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη είναι πεπεισμένοι ότι αυτό έγινε τελικά και στις 7.30 το πρωί αναχώρησαν οι τρεις τους με την Φρόσω Κυριάκου στο τιμόνι. Η ίδια η 21χρονη κοπέλα, όμως, έχει δηλώσει -μέσω πληρεξούσιων δικηγόρων στην Real News- ότι η ίδια ήταν συνοδηγός και όχι οδηγός…

Εξάλλου, ο έλεγχος DNA έδειξε γενετικό υλικό του τραγουδιστή τόσο στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ όσο και στο προσκέφαλο του αριστερού μπροστινού καθίσματος.

Όπως όλα δείχνουν, η κατάθεση της Μίνας Αρναούτη, η οποία άνοιξε τα μάτια της αν και βαριά τραυματισμένη, θα είναι κομβική για το θέμα…

Tags Παντελής Παντελίδης, ΜΥΡΣΙΝΗ ΑΡΝΑΟΥΤΗ, ΦΡΟΣΩ ΚΥΡΙΑΚΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9429 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5790 s // Total time: 2.5219 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X