H νέα The Falsies Push Up Drama της Maybelline New York


H νέα The Falsies Push Up Drama της Maybelline New York

 Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε βλεφαρίδες που τραβούν τα βλέμματα, είναι εδώ!

Για κάποιες γυναίκες είναι ο αέρας που αναπνέουν. Άλλες πάλι, καταφέυγουν στο δραματικό μακιγιάζ, μόνο μια στο τόσο. Όπως και να έχει, το να είναι σέξι μια γυναίκα δεν θα πρέπει να απαιτεί πολλά.

Αυτή είναι και η ομορφία της The Falsies Push Up Drama της Maybelline New York. To μοναδικό της βουρτσάκι έχει σχεδιαστεί για να δίνει στις βλεφαρίδες διαχωρισμό, όγκο και καμπύλη όπως οι ψεύτικες.

Παρόλο που το κλασικό βλέμμα που μαγνητίζει θα είναι πάντα κάτι που οι γυναίκες θα αναζητούν, το πώς αυτό επιτυγχάνεται θα πρέπει να εναρμονίζεται με τους τρελούς ρυθμούς της ζωής της σύγχρονης γυναίκας.

Στις μέρες μας, είναι πιο σύνηθες μια γυναίκα να βάζει μάσκαρα στο αμάξι της όταν την πιάνει το κόκκινο, βιαστικά ανάμεσα σε μεγάλες γουλιές καφέ ή ακόμα και στην τουαλέτα ένος αεροδρομίου, αντί καθισμένη στο μπουντουάρ της.

Η Push Up Drama δίνει ακριβώς το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων με ένα γρήγορο πέρασμα. Το αποτελέσμα είναι έντονες, σαγηνευτικές, υπέροχες βλεφαρίδες για το glamorous look που όλες αξίζουμε!

Πόσο μακριά μπορεί να πάει μια μάσκαρα;
Το πρώτο push up βουρτσάκι της Maybelline New York, χαρίζει τις πιο σέξι βλεφαρίδες, χάρη στην καινοτομία του με ακίδες σε σχήμα U. Το βουρτσάκι ανορθώνει τις βλεφαρίδες σε γωνία 45 μοιρών, ενώ η πλούσια σύνθεση προσφέρει όγκο στο λεπτό. Αφήστε στην άκρη τις κόλλες και τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε βλεφαρίδες που τραβούν τα βλέμματα, είναι εδώ.

Tags THE FALSIES PUSH UP DRAMA, Maybelline New York, MASCARA, beauty, Ομορφια, μασκαρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0158 s (250 Queries.) // Parse time: 0.2961 s // Total time: 2.3119 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X