Η απάντηση της Πέγκυ Ζήνας για τα "πυρά" που δέχθηκε για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του "X Factor"


Η απάντηση της Πέγκυ Ζήνας για τα "πυρά" που δέχθηκε για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του "X Factor"

Υπήρχαν φίλτρα στις κάμερες;

Με μία φωτογραφία με λεζάντα "φωτιά", απάντησε η Πέγκυ Ζήνα στα "πυρά" που δέχθηκε για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του "X Factor".

Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι, λόγω φίλτρων στις κάμερες, το πρόσωπο της τραγουδίστριας στο talent show, το βράδυ της Δευτέρας, ήταν θολό και τα χαρακτηριστικά της αλλοιωμένα, αφήνοντας υπαινιγμούς για την πραγματική εμφάνισή της.

"Στα Γιάννενα δεν έχουν φίλτρα; Χαχαχαχα… Ψάχνω απεγνωσμένα!", έγραψε, το απόγευμα της Τετάρτης, η Πέγκυ στο instagram και δημοσίευσε μία εμφανώς αρετουσάριστη φωτογραφία της μέσα σε ασανσέρ!

Πηγή: star.gr

 

Tags πεγκυ ζηνα, X-Factor, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2893 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2283 s // Total time: 2.5176 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X