Ζήστε μια πολύτελη εμπειρία ανόρθωσης από τη La Mer


Ζήστε μια πολύτελη εμπειρία ανόρθωσης από τη La Mer

Παρουσιάζοντας το The Lifting Eye Serum

Συνδυάζει τεχνολογία κόκκινης άλγης και άλλων θαλάσσιων ενεργών συστατικών, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενδυνάμωση και την επιδιόρθωση, ανορθώνοντας την όψη της περιοχής των ματιών.

Συνεχίζοντας την δέσμευση της για βέλτιστα αποτελέσματα που ανορθώνουν την όψη του δέρματος, η La Mer παρουσιάζει το The Lifting Eye Serum με το νέο Stretch Matrix Complex που στηρίζει ορατά την αρχιτεκτονική του ματιού και του φρυδιού. Με την πρώτη επαφή του μεταξένιου serum με το δέρμα, η περιοχή των ματιών δέχεται την άμεση και απαλή αίσθηση σύσφιξης. Με την πάροδο του χρόνου δίνει ένα σημαντικά πιο ανορθωμένο αποτέλεσμα στο περίγραμμα του ματιού, αποδίδοντας μια ανανεωμένη και πιο νεανική εμφάνιση.

Σχεδιασμένο για να δημιουργεί ένα πλέγμα ενεργών θαλάσσιων συστατικών, το The Lifting Eye Serum χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά που λειτουργούν με στοχευμένο τρόπο ώστε να βοηθήσει στην ορατή ανόρθωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με άλλα προϊόντα από την σειρά Lifting της La Mer, η επιδερμίδα έχει συνολικά περισσότερη ελαστικότητα, για πιο νεανική, φρέσκια και πιο αναζωογονημένη εμφάνιση.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ LA MER

Σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζεται πριν από άλλες θεραπείες ματιών, η μεταξένια και ελαφριά του υφή διεισδύει γρήγορα προσφέροντας ένα πιο άνετο και σφριγηλό αποτέλεσμα. Μια ενισχυμένη τεχνική μασάζ σε συνδυασμό με την ειδικά κατασκευασμένη σπάτουλα, συμβάλλουν στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας. Χρησιμοποιείστε τον ορό καθημερινά για πιο ανορθωμένη εμφάνιση.

Βήμα 1
Χρησιμοποιείστε την στρογγυλή πλευρά της σπάτουλας σε καθαρό δέρμα για να αυξήσετε την μικροκυκλοφορία, να δροσίσετε και να καταπραΰνετε την περιοχή των ματιών.

Βήμα 2
Εφαρμόστε μια σταγόνα στα δάχτυλα σας και πιέστε απαλά την περιοχή των ματιών.

Βήμα 3
Χρησιμοποιείστε την ίδια πλευρά της σπάτουλας κατά μήκος της περιοχής των ματιών από την εσωτερική στην εξωτερική γωνία με κινήσεις προς τα έξω και προς τα πάνω για να ανυψώσουν και να λειάνουν την περιοχή. Επαναλάβετε κάτω από το φρύδι.

Tags la mer, LA MER THE LIFTING EYE SERUM, EYE SERUM, beauty, face, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0045 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0293 s // Total time: 0.0339 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X