Σχεδόν 15.000 εθελοντές καθάρισαν την Κύπρο


Σχεδόν 15.000 εθελοντές καθάρισαν την Κύπρο

Σήκωσαν μανίκια και καθάρισαν το νησί μας σε μόλις μία μέρα!

Η τέταρτη παγκύπρια εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού «Let’s Do It Cyprus!», «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα», πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Ιωάννας Παναγιώτου και με τη συμμετοχή πέραν των δεκατριών χιλιάδων εθελοντών.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης "Άμα σκεφτείτε ότι ο κάθε ένας από μας χρεώνεται με 70 kg σκουπίδια το χρόνο και είμαστε η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη στην παραγωγή σκουπιδιών, κατακεφαλήν, νομίζω καθένας καταλαβαίνει τη σημασία της σημερινής εκδήλωσης

Σύμφωνα με την Επίτροπο Περιβάλλοντος, Ιωάννα Παναγιώτου "ο στόχος μας είναι να καθαρίσουμε την Κύπρο σε μια μέρα και να την διατηρήσουμε καθαρή για πάντα".

Το "Let’s do it Cyprus!" είναι μέρος της καμπάνιας "Let’s do it World!" μιας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια.

Η επίσημη έναρξη της εκστρατείας έγινε μπροστά από το εκκλησάκι των Δεκατριών Οσιομαρτύρων και Ομολογητών, στο Γραμμικό πάρκο πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ για μια και πλέον εβδομάδα σε πόλεις και χωριά του νησιού θα είναι σε εξέλιξη η εκστρατεία με στόχο να καθαρίσουν την Κύπρο .

Tags σκουπιδια, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0947 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2494 s // Total time: 2.3441 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X