Παρακολουθήστε το νέο 360° βίντεο της Rimmel και ανακαλύψτε τη νέα μάσκαρα 24HR Supercurler


Παρακολουθήστε το νέο 360° βίντεο της Rimmel και ανακαλύψτε τη νέα μάσκαρα 24HR Supercurler

Είστε έτοιμες για ακόμα μία πρωτοφανή καινοτομία από τη Rimmel;

Για να προωθήσει την κυκλοφορία της νέας μάσκαρα 24HR Supercurler Volume & Curl, η Rimmel δημιούργησε το πρώτο διαδραστικό βίντεο ομορφιάς 360°, με τη νέα τεχνολογία ψηφιακού βίντεο 360 μοιρών του YouTube. Τώρα, μπορείτε να δείτε το βίντεο από οποιαδήποτε κατεύθυνση, και όχι μόνο από αυτή στην οποία βλέπει η κάμερα.

Δείτε την ομορφιά από μια τελείως νέα οπτική γωνία:

 

Το βίντεο αρχίζει με την απόλυτη εμπειρία του Λονδίνου! Σαν πρέσβειρα του Λονδίνου στις μάρκες προϊόντων μακιγιάζ, η Rimmel μπορεί καλύτερα από κάθε άλλη μάρκα να συνδέσει το Λονδίνο με τον υπόλοιπο κόσμο μέσα από μια οπτική 360 μοιρών. Το πρωτοποριακό βίντεο σας δίνει τον έλεγχο. Το βίντεο, που μπορεί να γυρνάει 360 μοίρες, δίνει μια πλήρη εικόνα του Λονδίνου, αφού μπορείτε να δείτε τις σκηνές από διάφορες οπτικές γωνίες. Κοιτάξτε προσεκτικά και εντοπίστε τις μάσκαρα που είναι κρυμμένες σε διάφορα σημεία! Μετά από αυτή την εμπειρία, το Λονδίνο θα σας έχει αποκαλύψει όλα του τα μυστικά.

Στη συνέχεια, το βίντεο γίνεται διαδραστικό και προσφέρει δύο εκπαιδευτικά βίντεο για τη μάσκαρα Supercurler. Μέσα από δύο συνδέσμους, μπορείτε να εξερευνήσετε πώς να αποκτήσετε εκπληκτικές βλεφαρίδες με τη Μάσκαρα Supercurler. Για το απόλυτα έντονο αποτέλεσμα, παρακολουθήστε το βίντεο “Extreme Curl Look” και για ένα πιο φυσικό look, επιλέξτε το “Everyday Curl Look”. Δείτε έξυπνες, επαγγελματικές συμβουλές και εξοπλιστείτε με τις γνώσεις ενός ειδικού. Αυτά σε συνδυασμό με το βουρτσάκι σε σχήμα ματιού της Supercurler, θα σας επιτρέψουν να σαρώσετε με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των βλεφαρίδων σας.

Τα εκπαιδευτικά βίντεο της Μάσκαρα Supercurler της Rimmel μπορείτε να τα δείτε στο κινητό σας, μέσω των εφαρμογών του YouTube για iOS και Android (οι οποίες εντοπίζουν πώς κρατάτε τη συσκευή και αλλάζουν αναλόγως την εικόνα που προβάλλεται στην οθόνη), καθώς και στο YouTube.com (με τους φυλλομετρητές Chrome και Microsoft Edge).

24HR Supercurler Volume & Curl Mascara:

Η Rimmel παρουσιάζει μια καινοτομία στην καμπύλη των βλεφαρίδων με μια μάσκαρα και lash curler δύο σε ένα! Η Μάσκαρα 24HR Supercurler Volume & Curl Mascara δίνει μεγάλης διάρκειας όγκο και έντονη καμπύλη στις βλεφαρίδες.
• Η πρώτη μάσκαρα για όγκο της Rimmel με ενσωματωμένο lash curler για συνταρακτικά έντονη καμπύλη στις βλεφαρίδες, που διατηρείται ολόκληρη την ημέρα.
• Γυρίζει στιγμιαία τις βλεφαρίδες προς τα πάνω δίνοντάς τους μια καμπύλη 90 μοιρών.
• Οι βλεφαρίδες αποκτούν όγκο με καμπύλη και διατηρούνται γυρισμένες προς τα πάνω για έως και 24 ώρες.
• Η τολμηρή, νέα φόρμουλα της μάσκαρα, για την οποία εκκρεμεί κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, περιέχει ένα καινοτόμο, ειδικό πολυμερές που δίνει καμπύλη στις βλεφαρίδες με «μόνιμο» αποτέλεσμα που διαρκεί.
• Το καμπυλωτό βουρτσάκι στο φυσικό σχήμα των ματιών εφαρμόζει τέλεια στο περίγραμμα του ματιού και προσφέρει εύκολη, αλάνθαστη εφαρμογή.
• Το βουρτσάκι ανασηκώνει κάθε μία βλεφαρίδα από τη ρίζα της και σχηματίζει μια έντονη καμπύλη μέχρι την άκρη της, χτίζοντας τις βλεφαρίδες με γεμάτο, καλοσχηματισμένο όγκο, χωρίς σβόλους.

Tags RIMMEL 24HR SUPERCURLER VOLUME & CURL, MASCARA, beauty, Ομορφια, μασκαρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6539 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5670 s // Total time: 3.2209 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X