Τα τιμητικά βραβεία της απονομής "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015"


Τα τιμητικά βραβεία της απονομής "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015"

Οι συγκινητικές στιγμές της βραδιάς

Μια απονομή που κρύβει συναίσθημα, συγκίνηση, αγάπη, επιβράβευση. Η 11η απονομή των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015" τίμησε για άλλη μία χρονιά τις γυναίκες. Τέσσερα τιμητικά βραβεία δόθηκαν φέτος, το Πρωτείον Ζωής εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή, αφιερωμένο στον εμπνευστή αυτού του θεσμού, το βραβείο Συνολικής Προσφοράς, το Editors’ Choice και για πρώτη δόθηκε και ένα βραβείο σε έναν άντρα, το Αριστίνδην  Άνδρας της Χρονιάς  σε έναν άντρα που πρόσφερε τόσα πολλά στις γυναίκες!

Δείτε ποιες έλαβαν τα βραβεία: 

Συγκινητικές στιγμές στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου μόλις δόθηκε το πρώτο τιμητικό βραβείο, το Πρωτείον Ζωής εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή, αφιερωμένο στον εμπνευστή του θεσμού. Το βραβείο απένειμαν στην Άννα Γεωργίου που με τόλμη και θάρρος αγωνίστηκε ενάντια στον καρκίνο και παρόλο το νεαρό της ηλικίας της δίνει μαθήματα ζωής στους συνανθρώπους της καθημερινά ως εθελόντρια του Συνδέσμου ένα όνειρο μια ευχή, οι Έφη Παπαϊωάννου και Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, Δήμαρχος Λευκωσίας.

Τιμητικό βραβείο Editor's Choice στη  Δρ Γιόλα Μάρκου.  Εργάστηκε σε διάφορα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία και ακολούθησε πενταετή ειδικότητα στην κλινική Ογκολογία σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Λονδίνου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο εξωτερικό ασχολήθηκε με την κλινική έρευνα κυρίως σε ότι αφορά στον καρκίνο του μαστού. Το Μάιο του 2003 εργοδοτήθηκε στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου όπου ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την θεραπεία γυναικών με καρκίνο του μαστού. Το 2008 τιμήθηκε με το βραβείο Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς στην κατηγορία επιστήμονας ακαδημαικός. Παρόλο το δύσκολο πρόγραμμά της πραγματοποιεί διαλέξεις για το θέμα του καρκίνου του μαστού, προσπαθώντας να βοηθήσει τις γυναίκες. Συμμετέχει εδώ και δέκα χρόνια στην Εκστρατεία της Madame Figaro κατά του καρκίνου του μαστού. Γνωρίζοντάς την ανακαλύπτεις ότι δεν είναι απλά μια γιατρός, είναι ένας άνθρωπος που δίνει στοργή στους ασθενείς, ένας φύλακας άγγελος που προστατεύει κάθε γυναίκα που έρχεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού.

Το βραβείο απένειμαν η Σύλια Ιωαννίδου  Αρχισυντάκτρια Madame Figaro Κύπρου, η Βαρβάρα Γεωργιάδου Βοηθός Αρχισυντάκτρια Madame Figaro Κύπρου.

Τιμητικό βραβείο Αριστίνδην Άντρας της Χρονιάς 2015: Κύπρος Νικολαΐδη. Για 1η φορά στην απονομή των βραβείων "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015" βραβεύτηκε ένας άντρας, τον κύριο Κύπρο Νικολαΐδη για την προσφορά του στις γυναίκες. Ο πατέρας της ιατρικής του Εμβρύου, τoν άνθρωπο που έσωσε και σώζει ζωές καθημερινά, χαρίζοντας χαμόγελα σε κάθε γυναίκα!

Το βραβείο απένειμε η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη 

Το τιμητικό βραβείο συνολικής προσφοράς δόθηκε στην κυρία Κλαίρη Αγγελίδου για την συνεχή προσφορά της στην πνευματική ζωή της Κύπρου αλλά και στον αγώνα της με λάβαρο την ελπίδα της επιστροφής.
Το βραβείο απένειμε ο Γενικός Διευθυντής του Συγκροτήματος  ΔΙΑΣ και Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ Χρύσανθος Τσουρούλης.

Tags madame figaro γυναικες της χρονιας 2015


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4160 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2965 s // Total time: 2.7125 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X