Ενυδάτωση τώρα!


Ενυδάτωση τώρα!

Δώσε «ζωή» στο δέρμα σου ενυδατώνοντας το με τα κατάλληλα προϊόντα.

1. APIVITA BODY CARE, BODY REFRESH ΜΕ ΣΥΚΟ ΚΑΙ ΑΛΟΗ: τα εκχυλίσματα αλόης και σύκου ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και απαλή. Τα γνήσια αιθέρια έλαια λεβάντας και γερανιού, αναζωογονούν και χαρίζουν ισορροπία στις αισθήσεις.
2. MOLTON BROWN, RELAXING YUAN ZHI BODY CREAM: ενυδατική λοσιόν για το σώμα η οποία βοηθά στην καταπολέμηση του στρες, μειώνει την ανησυχία και εξασφαλίζει έναν ήσυχο ύπνο. Περιέχει φυσικούς μαλακτικούς παράγοντες, που κάνουν το δέρμα απαλό και ζωντανό.
3. CLARINS, SATIN SMOOTH BODY LOTION: ενυδατική κρέμα σώματος εμπλουτισμένη με τα πιο δραστικά ενυδατικά συστατικά. Με την εφαρμογή, το δέρμα γίνεται απαλό και φωτεινό σαν μετάξι. Θυμηθείτε, μέρα με τη μέρα το δέρμα γίνεται πιο ευλύγιστο, λαμπερό και νεανικό.
4. KORRES VANILLA-CINNAMON BODY MILK: ενυδατικό γαλάκτωμα με μοναδική υφή πούδρας, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία που «ξυπνούν» την επιδερμίδα, παρέχοντας ενέργεια στα κύτταρα της.
5. BENOSTAN, ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ: περιέχει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες όπως μέντα, υπέρικο, λάδι και φύλλα ελιάς. Ανακουφίζει άμεσα από την αφυδάτωση και αποκαθιστά τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας.
6. CLEAN SKIN, BODY CARE: γαλάκτωμα σώματος που απορροφάται  εύκολα με ελιά, βούτυρο καριτέ, αμυγδαλέλαιο, φύκια ωκεανού, λεκιθίνη και βιταμίνη Ε για φυσική ενυδάτωση και ισορροπία.

Tags ενυδάτωση, ενυδατωση, Ομορφια, Σώμα, περιποίηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3404 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2147 s // Total time: 2.5551 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X