Lancome, Teint Idole Ultra Compact


Lancome, Teint Idole Ultra Compact

Για μεγάλη διάρκεια, θεϊκή άνεση, ματ τέλειωμα

Το Teint Idole Ultra Compact εξασφαλίζει ότι καμία αντιαισθητική γυαλάδα δεν θα αλλοιώσει την τέλεια όψη της επιδερμίδας σας. Το απόλυτα ματ τελείωμα μεγάλης διάρκειας, σας απελευθερώνει από κάθε άποψη. Αυτό είναι το πραγματικό επίτευγμα των ειδικών της Lancôme. Χάρη στην τεχνολογία EternalSoft και σε μια πρωτοφανή συγκέντρωση περλίτη, η Lancôme καταφέρνει επιτέλους το ακατόρθωτο.

ΤΟ COMPACT ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τι σημαίνει τελειότητα για τις γυναίκες; Σημαίνει ελευθερία, ελευθερία να μην ανησυχούν πώς δείχνει η επιδερμίδα τους, να αισθάνονται ασφαλείς, ξέροντας ότι θα παραμείνει τέλεια και αψεγάδιαστη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ομοιόμορφη, φωτεινή και βελούδινη, αυτή η ιδανική όψη πρέπει να διαρκεί πολύ και να είναι απόλυτα άνετη, χωρίς να εμφανίζει αντιαισθητικές γραμμές ή να δείχνει σαν μάσκα. Αυτές οι εκλεπτυσμένες γυναίκες είναι εξαιρετικά πολυάσχολες και θέλουν να εμπιστεύονται το μακιγιάζ τους, για να έχουν μέγιστη αυτοπεποίθηση. Η πρόκληση στην οποία πρέπει να ανταποκρίνεται το foundation τους: να προσφέρει αψεγάδιαστη όψη που διατηρείται αναλλοίωτη, και διαρκεί όλη την ημέρα, ακόμα και στις πιο αγχωτικές καταστάσεις, χωρίς να χρειάζεται ρετους.

Εδώ και 15 χρόνια, το Teint Idole Ultra προσφέρει στις γυναίκες αυτή την αψεγάδιαστη όψη που διατηρείται αναλλοίωτη για ώρες. Πραγματικά θρυλική σε ό,τι αφορά τη μεγάλη διάρκεια, η best-seller σύνθεση έχει τελειοποιηθεί με αλλεπάλληλες επαναστατικές ανακαλύψεις των ερευνητικών εργαστηρίων της Lancôme, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο τα όρια της αποτελεσματικότητας και του αισθησιασμού.
Το Teint Idole δημιουργήθηκε το 1997. Για πρώτη φορά, ένα υγρό foundation κατάφερε να συνδυάσει την άνεση με τη διάρκεια, χωρίς να δημιουργεί καθόλου γραμμές. Το 2005, αυτό επιτεύχθηκε με την ευφυή σύνθεση του Teint Idole Ultra που προσέφερε επιπλέον 14 ώρες χωρίς ρετους και αντιαισθητικές γραμμές. Το 2009 ακολούθησε η compact σύνθεση, και η διάρκεια αυξήθηκε σε 18 ώρες. Το 2012, το Teint Idole Ultra ξεπέρασε κάθε προσδοκία στο θέμα της τελειότητας, προσφέροντας 24 ώρες θεϊκής άνεσης και διάρκειας. Και η ιστορία συνεχίζεται…

Το 2016, η Lancôme γράφει ένα καινούργιο αψεγάδιαστο κεφάλαιο με το ολοκαίνουργιο Teint Idole Ultra Compact: την πρώτη compact σύνθεση της Lancôme που συνδυάζει τη μεγάλη διάρκεια και το απόλυτα ματ αποτέλεσμα χάρη στην τεχνολογία EternalSoft και την πολύ υψηλή συγκέντρωση περλίτη. Πιο ματ και για περισσότερο από ποτέ, η επιδερμίδα δεν χάνει καθόλου ούτε τη φωτεινότητα ούτε την άνεσή της. Εκπληκτικά ελαφριά, η υφή του Teint Idole Ultra Compact προσφέρει κάλυψη που μπορεί να δουλευτεί ανάλογα με τις επιθυμίες σας, καθώς και πραγματικά ζωηρό, πανέμορφο τελείωμα. Επιτέλους, η τελειότητα στο αποκορύφωμά της.

Tags LANCOME TEINT IDOLE ULTRA COMPACT, lancome, TEINT IDOLE ULTRA COMPACT, beauty, compact, make-up, Ομορφια, Μακιγιαζ, πούδρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7910 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2849 s // Total time: 3.0759 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X