Ναταλία Γερμανού – Πάνος Καλίδης: Έλυσαν τις διαφορές τους on air!


Ναταλία Γερμανού – Πάνος Καλίδης: Έλυσαν τις διαφορές τους on air!

Δείτε το βίντεο

Η Ναταλία Γερμάνου υποδέχτηκε τον Πάνο Καλίδη στο NaMaSte και κατέληξαν να μιλήσουν εκτός από την επαγγελματική και προσωπική ζωή του τραγουδιστή, για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Συγκεκριμένα, μόλις μπήκε ο καλλιτέχνης στο πλατό και έκατσε απέναντι από την παρουσιάστρια, αυτή τον ρώτησε πόσο καιρό έχουν να τα πούνε.  Ο Πάνος Καλίδης της θύμισε πως έχουν να βρεθούν τηλεοπτικά από το “Ραντεβού στα τυφλά”, με την Ναταλία να εντυπωσιάζεται.

Λίγο μετά και αφού μίλησαν για τα επαγγελματικά, η παρουσιάστρια του πέταξε μία ατάκα για την ειλικρίνειά του. Εν συνεχεία του ζήτησε να λύσουν την κόντρα που είχαν στον αέρα.  Ο Πάνος Καλίδης ισχυρίστηκε πως το ψυχρό κλίμα ξεκίνησε μετά τα σχόλια της για τον ίδιο στο ραδιόφωνο, την περίοδο που εκείνη είχε συνεργαστεί με τον Χρήστο Δάντη για τη Eurovision. Συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί στο θέμα της μαρκίζας του μαγαζιού, στο οποίο εμφανιζόταν τότε.

Από την πλευρά της η Ναταλία, μίλησε για το διάστημα με τις δηλώσεις του στο “Μες στην καλή χαρά”  όταν παρουσιάστριες ήταν η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου αρχικά αναζήτησε την Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια σχολίασε “Ήρθα φέτος που η εκπομπή έγινε πιο νεανική”.

Πηγή: peoplegreece.com

Tags ναταλια γερμανου, πανος καλιδης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1303 s (227 Queries.) // Parse time: 1.8576 s // Total time: 3.9879 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X