Σταμάτης Γονίδης: Ισχυρίζεται πως έχει δει τον Ιησού Χριστό!


Σταμάτης Γονίδης: Ισχυρίζεται πως έχει δει τον Ιησού Χριστό!

Απίστευτη δήλωση

Είναι πασίγνωστος ηθοποιός και για άλλη μια φορά προκάλεσε με τις δηλώσεις του, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό YOU, αποκαλύπτοντας πως έχει δει τον Ιησού Χριστό!
Ισχύει ότι σ’ αυτήν τη διάσταση που λες έχεις δει τον Ιησού;

Είναι γραφικό για κάποιους να με ακούσουν στην ηλικία που είμαι να λέω ότι είδα τον Χριστό ή την Παναγία. Αυτό θα το κατανοήσουν άνθρωποι πνευματικοί που το έχω μοιραστεί μαζί τους για να δω αν κάνω λάθος. Αλλά δεν κάνω. Αυτά που γράφω στο βιβλίο είναι τα σημάδια που πήρα από κάποιο θείο χέρι.

Οι δηλώσεις σου περί εξωγήινων χλευάστηκαν. Σε πείραξε;

Επειδή σε συμπάθησα θα σου πω ότι το έκανα εσκεμμένα αυτό. Τους χρησιμοποιώ, δεν είμαι τόσο κορόιδο να τους δίνω τροφή για σχόλια όταν δεν θέλω εγώ. Όταν, όμως, θα βγει η Χίλαρι Κλίντον και θα πει ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι -γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν κι όλο αυτό είναι φτιαχτό για την παγκοσμιοποίηση- δεν θα την πουν γραφική.

Ο λόγος για το Σταμάτη Γονίδη. Βαθιά φιλοσοφημένος, ψαγμένος, ένας ιδιαίτερος άνθρωπος αλλά πάνω απ’ όλα μεγάλος τραγουδιστής με τεράστιες επιτυχίες… Ο Σταμάτης Γονίδης βγάζει ακόμα μία φορά τρανταχτούς τίτλους και ειδήσεις μιλώντας στο YOU. Αποκαλύπτει ότι έχει δεύτερο παιδί, ακυρώνει όσα έχει δηλώσει για τους εξωγήινους εξηγώντας το “γιατί”, θυμάται τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και γράφοντας το νέο του βιβλίο στοχάζεται σε πόσο καιρό θα φύγει από τη ζωή…

Tags σταμάτης γονίδης, ιησους χριστος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5039 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3964 s // Total time: 2.9002 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X