Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara: Για μεγάλο όγκο και άμεση ανύψωση των βλεφαρίδων


Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara: Για μεγάλο όγκο και άμεση ανύψωση των βλεφαρίδων

Με επαναστατικό βουρτσάκι για 5 φορές περισσότερο όγκο

Η Max Factor παρουσιάζει τη νέα Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara, την καινοτομία στη νέα γενιά Lash Uplift, που ανυψώνει στιγμιαία τις βλεφαρίδες για πιο πλούσιο, ογκώδες και glamorous look.

Το επαναστατικό βουρτσάκι διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό για 5 φορές περισσότερο όγκο, χάρη στον ειδικό ελικοειδή σχεδιασμό του. Κατασκευασμένο από εναλλασσόμενα πτερύγια και τρίχες, το βουρτσάκι αιχμαλωτίζει την κάθε βλεφαρίδα, την ανυψώνει από τη ρίζα και την καλύπτει ολοκληρωτικά. Το αποτέλεσμα αυτού του έξυπνου εργαλείου είναι ανυψωμένες, γεμάτες όγκο και διαχωρισμένες βλεφαρίδες που τελικά προσδίδουν εντυπωσιακό και έντονο βλέμμα.

Το νέο λανσάρισμα προστίθεται στη βραβευμένη συλλογή False Lash Effect της Max Factor, η οποία μέσα από τη συνεχή της έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες επιθυμούν πιο μεγάλες και ορατές βλεφαρίδες που να προσδίδουν έντονο και ζωηρό βλέμμα. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην ανύψωση. Με τη μέθοδο αυτή, το πιο χοντρό τμήμα της βλεφαρίδας γίνεται πιο έντονο και αποκτά περισσότερο όγκο.

Tags MAX FACTOR VOLUPTUOUS FALSE LASH EFFECT MASCARA, MASCARA, beauty, μασκαρα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5765 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6584 s // Total time: 4.2350 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X