Syoss: Ο Επίσημος Υποστηρικτής Μαλλιών του «X-Factor»


Syoss: Ο Επίσημος Υποστηρικτής Μαλλιών του «X-Factor»

Το Syoss αποτελεί Επίσημο Υποστηρικτή Μαλλιών του αγαπημένου μας μουσικού show «X-Factor», το οποίο επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες μας σε Κύπρο και Ελλάδα με κεντρικό παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Το Syoss περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από προϊόντα επαγγελματικής ποιότητας στις κατηγορίες περιποίησης, styling και βαφής μαλλιών, κατέχοντας το δικό του ξεχωριστό corner στο show, τόσο κατά τη διάρκεια των auditions όσο και κατά τη διάρκεια του bootcamp, δίνοντας tips και συμβουλές ομορφιάς  στους διαγωνιζομένους. Ακόμα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κομμωτές του Syoss είναι υπεύθυνοι για την επιμέλεια του Hair Styling των διαγωνιζομένων, χαρίζοντας τους άκρως εντυπωσιακά χτενίσματα ανάλογα με το στυλ τους, δημιουργημένα αποκλειστικά με προϊόντα Syoss.

Επιπλέον, το Syoss θα συνεχίσει να δίνει το «παρών» του και στον εξωτερικό χώρο των lives με το περίπτερο του, όπου ο κόσμος θα μπορεί πληροφορηθεί αναλυτικά για τις σειρές περιποίησης, styling και βαφών, να δοκιμάσει τα προϊόντα και να παίξει σε διαγωνισμούς διεκδικώντας μοναδικά δώρα.

Περιέχοντας φόρμουλες υψηλής απόδοσης για τέλεια φροντίδα και εμφάνιση κάθε μέρα, η σειρά περιποίησης μαλλιών επαγγελματικού επιπέδου Syoss ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη των μαλλιών, ενώ είναι δοκιμασμένη από επαγγελματίες κομμωτές που είναι πάντα ανοιχτοί και διαθέσιμοι για να μοιραστούν την εμπειρία και τις γνώσεις τους με τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα στο www.syoss.gr

 

Αντιπρόσωπος των προϊόντων Syoss στην Κύπρο, είναι η εταιρία GPM Henkel.

Tags xfactor, Syoss, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2726 s (230 Queries.) // Parse time: 1.6822 s // Total time: 3.9548 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X