Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλάει για τους τσακωμούς και τις εντάσεις στο γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου!


Θοδωρής Μαραντίνης: Μιλάει για τους τσακωμούς και τις εντάσεις στο γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Διαβάστε αναλυτικά

Σε µια εξοµολογητική συνέντευξη, ο γοητευτικός κριτής του «The X-Factor», µάς µιλάει για το µεγαλύτερο µουσικό show, για τα επόµενα επαγγελµατικά του βήµατα, για τη σχέση του µε τη Σίσσυ Χρηστίδου και για το ενδεχόµενο απόκτησης ενός τρίτου παιδιού.

Bρισκόµαστε ήδη µια ανάσα πριν τα live του «The X-Factor». Πώς θα περιέγραφες τη µέχρι στιγµής εµπειρία σου, ως κριτής στο µεγαλύτερο µουσικό show;

Για εµένα, το «X-Factor», ήταν από την αρχή ένα µεγάλο στοίχηµα. Ήταν κάτι που ήθελα και πίστευα πολύ. Γενικά, επειδή δεν µπαίνω στη διαδικασία να κρίνω τους άλλους, το γεγονός ότι κλήθηκα να κρίνω τα παιδιά, το είδα σαν µια τεράστια πρόκληση. Απ’ όλα αυτά που έχω µάθει τα δεκαπέντε χρόνια στο χώρο, να µπορώ να τα µεταφέρω και στα παιδιά που τώρα ξεκινάνε. Η αλήθεια είναι πως στο chair challenge, πέρασα πολύ δύσκολα. Ζορίστηκα πολύ και θεωρώ πως ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγµατα που πέρασα ποτέ στη ζωή µου. Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν πολύ καλοί και µοιραία έπρεπε να κοπούν για να µείνουν οι τέσσερις.

Στο «X-Factor», έχεις αναλάβει τα συγκροτήµατα. Αν και προσωπικά, κατάφερες να έχεις το πιο πετυχηµένο συγκρότηµα στην Ελλάδα, τους Onirama, εντούτοις θεωρείς ότι είναι εύκολο να αντέξει στον χρόνο ένα συγκρότηµα;

Τα συγκροτήµατα ειδικά στην Ελλάδα και την Κύπρο που είναι µικρές αγορές, δεν βολεύουν και τόσο πολύ για να λειτουργήσουν σαν οµάδα, ειδικά από θέµα budget. Θεωρώ πως τα µέλη ενός συγκροτήµατος πρέπει πάνω από όλα να έχουν καλή χηµεία µεταξύ τους και να λύσουν τα θέµατα που µπορεί να τους δηµιουργήσουν αποστάσεις. Δεν έχουµε κάποια συγκεκριµένη συνταγή. Νοµίζω πως όλα γίνονται αυτόµατα και κάπως µαγικά.

Ποια είναι τα επόµενα σας σχέδια;

Μέσα στο καλοκαίρι θα έχουµε κυκλοφορήσει το νέο µας δίσκο. Παράλληλα, ετοιµαζόµαστε, για µια µεγάλη συναυλία στο Λονδίνο, στις 10 Μαΐου στο 02 forum στο Kentish town. Εκεί, έχουµε προσεγγίσει πάρα πολλούς Ελλαδίτες και Κύπριους φοιτητές και επειδή ξέρουµε ότι µας αγαπάνε πολύ, είπαµε να τους χαρίσουµε µια ξεχωριστή συναυλία. Μαζί µας θα είναι και ο Πάνος Μουζουράκης. Το υπόλοιπο καλοκαίρι περιοδείες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αναµφισβήτητα, αποτελείς έναν από τους πιο γοητευτικούς καλλιτέχνες και όπως είναι αναµενόµενο το φλερτ είναι µέρος της δουλειάς σας. Πώς το βιώνεις όλο αυτό όντας παντρεµένος µε παιδιά;

Η µουσική είναι κάτι πολύ ερωτικό και µοιραία υπάρχει στην ατµόσφαιρα το φλερτ. Έχω µάθει να ζω µε αυτό, χωρίς όµως να καθορίζει τη δουλειά µου. Ευτυχώς, έχω δίπλα µου µια γυναίκα που το αντιλαµβάνεται και γνωρίζει τους κανόνες της δουλειάς. Η Σίσσυ είναι µια πολύ όµορφη γυναίκα που σε καµία περίπτωση δεν αισθάνεται ανασφάλεια ή να ζηλεύει.

Πρόσφατα, δήλωσες πως ήταν λάθος που παντρεύτηκες τη Σίσσυ Χρηστίδου. Τι ακριβώς εννοούσες;

Αυτό παρερµηνεύτηκε, δεν το δήλωσα έτσι. Είχα πει πως, πολλοί λέγανε ότι ήταν λάθος να παντρευτώ τη Σίσσυ, όσον αφορά στο καλλιτεχνικό επίπεδο. Αντιθέτως, εγώ δεν το πίστεψα ποτέ, γιατί δεν στήριξα την καριέρα µου ούτε στο σεξαπίλ ούτε στο ερωτικό κοµµάτι. Την στήριξα στη µουσική. Αυτή ήταν η µισή δήλωση µου που, όπως συµβαίνει τις περισσότερες φορές, κάποιοι παρερµηνεύουν τις δηλώσεις.

Ποιο είναι το µυστικό της σχέσης σας που την κρατάει ζωντανή;

Νοµίζω βοηθάει πάρα πολύ, το γεγονός ότι αρκετές µέρες το χρόνο, εγώ λείπω από το σπίτι (γέλια). Βέβαια, καµία φορά η απόσταση αναζωογονεί τη σχέση. Από την άλλη, µε τη Σίσσυ προσπαθούµε όσο µπορούµε, γιατί µε δύο παιδιά, δεν είναι πάντα εύκολο, να θυµόµαστε τη σχέση µας, να βγαίνουµε για ραντεβού, να πηγαίνουµε ταξίδια και να λειτουργούµε σαν οµάδα.

Έτυχε ποτέ όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσετε και να µην το πήρε κανείς χαµπάρι;

Να χωρίσουµε όχι, αλλά να έχουµε εντάσεις και κόντρες ναι. Βέβαια, θεωρώ πως οι τσακωµοί σε ένα ζευγάρι βοηθάνε, γιατί αν δεν υπάρχουν εντάσεις σηµαίνει ότι περνάµε στο στάδιο της αδιαφορίας.

Κλείνοντας, ένα τρίτο παιδί είναι µέσα στα άµεσα σχέδια σας;

Στα άµεσα σχέδια δεν υπάρχει, αλλά σίγουρα ένα τρίτο παιδάκι το θέλουµε.

Πηγή: Περιοδικό "OK!", Ένθετο "I LOVE TV"

Tags θοδωρής μαραντίνης, σισσυ χρηστιδου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5771 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2523 s // Total time: 2.8294 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X