Ελένη Πετρουλάκη: Δείτε αναλυτικά τη δίαιτά της για 14 ημέρες για θεαματικά αποτελέσματα!


Ελένη Πετρουλάκη: Δείτε αναλυτικά τη δίαιτά της για 14 ημέρες για θεαματικά αποτελέσματα!

Μάθετε τα μυστικά της

Μια δίαιτα κι ένα πρόγραμμα γυμναστικής ήταν αρκετά για να κάνουν τα "χτυπήματα" στην ιστοσελίδα της να ανέλθουν σε κάποιες χιλιάδες σε χρόνο-ρεκόρ. Νέα κορίτσια αλλά και ωριμότερες γυναίκες ζητούσαν περαιτέρω συμβουλές και λεπτομερέστερες οδηγίες, δηλώνοντας έτοιμες να ακολουθήσουν πιστά οτιδήποτε αποφανθεί η γκουρού της γιόγκα, της ισορροπημένης διατροφής και της σωστής εκγύμνασης.

Πιο όμορφη, σέξι και κατασταλαγμένη από ποτέ, η Ελένη Πετρουλάκη παραδέχεται ότι η μαζική αυτή "επίθεση" στην ιστοσελίδα της δεν της προκάλεσε έκπληξη, αφού, όπως λέει, βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι από μας προσπαθούμε να φροντίζουμε το σώμα μας, διατηρώντας παράλληλα και μια αρμονία με το μέσα μας. "Η σημερινή σαραντάρα είναι μια ώριμη εικοσάρα του χθες", επισημαίνει στο "thema people" και συνεχίζει: "Κάποτε γυμναζόμασταν μόνο για χάσουμε κιλά και να κάνουμε έντονες γραμμώσεις. Τώρα πια είμαστε όλοι πιο συνειδητοποιημένοι. Ασκούμαστε επειδή αγαπάμε τη σωματική άσκηση, εκτονώνουμε τα κακώς κείμενα του ψυχικού μας κόσμου, βοηθάμε τον οργανισμό μας να παράγει νεανικές ορμόνες και, επομένως, να παραμείνουμε για περισσότερα χρόνια φρέσκες και λαμπερές".

Η άσκηση, ωστόσο, δεν αποτελεί πλέον το αντικείμενο της δουλειάς της Ελένης Πετρουλάκη, η οποία είχε δώσει υπόσχεση στον εαυτό της ότι όταν το τρίτο παιδί της έκλεινε τα τέσσερα χρόνια του θα εγκατέλειπε τις επιχειρήσεις της προκειμένου να βρεθεί πιο κοντά στην οικογένειά της. Σήμερα, αξιολογεί αυτή της την απόφαση: "Ημουν χορτασμένη από επαγγελματική επιτυχία και αναγνωρισιμότητα και ήθελα να αφιερωθώ ολοκληρωτικά στον ρόλο της μάνας. Καμιά καριέρα δεν είναι σε θέση να σου προσφέρει τη χαρά που σου δίνει η μητρότητα. Για αρκετά χρόνια έμεινα εκτός χώρου παρακολουθώντας απλώς και μόνο τις εξελίξεις, Γυμναζόμουν καθαρά από αγάπη για τη σωματική άσκηση. Το well being ήταν πάντοτε για μένα τρόπος ζωής. Ακόμη και την εποχή όπου ξενυχτούσα διαβάζοντας τα μεγάλα παιδιά μου και φρόντιζα τα δύο μικρότερα με την κούραση να με έχει καταβάλει, ποτέ δεν σκέφτηκα να μην περπατήσω για καμιά ωρίτσα ή να μην αφιερώσω λίγο χρόνο κάνοντας βαράκια. Η γυμναστική δεν αποτελεί για μένα επάγγελμα αλλά τρόπο ζωής", εξομολογείται.

Εκτός από την αποτοξίνωση του σώματος, όμως, η Ελένη Πετρουλάκη συμβουλεύει να φροντίζουμε και την αποτοξίνωση της ψυχής, γι’ αυτό και προτείνει να αφιερώνουμε λίγο χρόνο την ημέρα σε πράγματα που μας ευχαριστούν. Η δική της μικρή και καθημερινή ιεροτελεστία είναι να κάθεται σε κάποιο παγκάκι, να αδειάζει το μυαλό της και να απολαμβάνει τη θάλασσα.

Tags Ελένη Πετρουλάκη, Δίαιτα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6543 s (230 Queries.) // Parse time: 3.4826 s // Total time: 6.1370 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X