Sandra Bullock: Παντρεύεται τον πρώην ναρκομανή σύντροφό της!


Sandra Bullock: Παντρεύεται τον πρώην ναρκομανή σύντροφό της!

Προγραμματίζει τον γάμο της για το καλοκαίρι ανήμερα των γενεθλίων της

Full in love είναι η Sandra Bullock, η οποία μετά το κέρατο που έφαγε από τον πρώην σύζυγό της Jesse James, ετοιμάζεται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο τυχερός δεν είναι άλλος από τον εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο σύντροφό της Bryan Randall, τον οποίο η 51χρονη ηθοποιός σκέφτεται να παντρευτεί αυτό το καλοκαίρι, ανήμερα των γενεθλίων της, στις 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το "Radar Online" που επικαλείται άτομο από το περιβάλλον της, η διάσημη ηθοποιός "είναι τρελή από έρωτα για τον 49χρονο Bryan. Πιστεύει πως θα είναι υπέροχος πατέρας".

Να σημειώσουμε, πως η Bullock συζεί με τον 49χρονο σύντροφό της τους τελευταίους μήνες, ενώ τον έχει γνωρίσει και στα δυο υιοθετημένα παιδιά της: Τον 6χρονο Louis και την 3χρονη Layla.

ΤΟ LOVE STORY TOΥΣ:

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015, όταν η Bullock κάλεσε τον Randall (φωτογράφο στο επάγγελμα) να απαθανατίσει τα γενέθλια του γιου της Louis και έκτοτε είναι… αχώριστοι.

Μάλιστα έκανε τα στραβά μάτια στο "αμαρτωλό" παρελθόν του, καθώς ο Randall όταν ήταν νεότερος, ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να παρατήσει την κόρη του στην πρώην αρραβωνιαστικιά του Janet Stayton, η οποία ήταν επίσης εθισμένη στην ηρωίνη, κάτι που στο τέλος την "σκότωσε".

Για… καλό και για κακό πάντως, η Bullock ναι μεν θα το πάρει το αγόρι, αλλά έχει φροντίσει σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα να ετοιμαστεί προγαμιαίο συμβόλαιο, στο οποίο ο Randall θα δηλώνει ότι αν την απατήσει δεν πρόκειται να λάβει ούτε δολάριο μετά το διαζύγιο.

Προσέχει για να έχει η διάσημη σταρ, καθώς παλιά ο πρώην της σύζυγος (Jesse James) την είχε απατήσει με πορνοστάρ, και εκείνη δίχως να έχει ιδέα, βγήκε στα Oscar και τον ευχαρίστησε για το "Χρυσό Αγαλματίδιο" που κέρδισε.

Πηγή: star.gr

Tags Sandra Bullock, BRYAN RANDALL, JANET STAYTON, JESSE JAMES, hollywood, celebrities, gossip, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5479 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2586 s // Total time: 2.8065 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X