Η Estee Lauder παρουσιάζει limited edition συλλογή μακιγιάζ Bronze Goddess Summer Glow 2016


Η Estee Lauder παρουσιάζει limited edition συλλογή μακιγιάζ Bronze Goddess Summer Glow 2016

Αιχμαλωτίστε την φωτεινότητα του ήλιου για μια ατελείωτη καλοκαιρινή λάμψη

Η Estée Lauder παρουσιάζει την νέα Bronze Goddess Summer Glow, μια προσεγμένη συλλογή με προϊόντα που θα σας δώσουν λάμψη και bronzing εμφάνιση  για να πετύχετε μια αξιοζήλευτη ηλιοκαμένη λάμψη. Τα μάτια, τα χείλη, τα μάγουλα και το πρόσωπο φωτίζονται με σταγόνες καλοκαιριού, λαμπερές πούδρες και πολύχρωμα κρεμώδη balms για μια αψεγάδιαστη, υγιή όψη.  Οι δύο καινούριες παλέτες, ένα νέο πολλαπλής χρήσεως balm για τα χείλη και τα μάγουλα, ένα πολυτελές liquid illuminator και τα αγαπημένα bronzers, αποτελούν την νέα Bronze Goddess Summer Glow Collection για το καλοκαίρι 2016 που επεκτείνει την περίοδο με τις λαμπερές, ηλιόλουστες μέρες και τις αισθησιακές, ζεστές νύχτες με αξέχαστα, επιθυμητά  λαμπερές εμφανίσεις.

Limited Edition Summer Glow Eyeshadow Palette
Οι αποχρώσεις του καλοκαιριού και της αποπλάνησης έρχονται σε μια νέα παλέτα από 6 φωτεινές αποχρώσεις που τονίζουν και σχηματίζουν τα μάτια. Με υφές και τελειώματα που κυμαίνονται από λαμπερά shimmers μέχρι μαλακά mattes, κάθε σκιά σμιλεύει και τονίζει τα μάτια για ένα αισθησιακό αποτέλεσμα.  Σχεδιασμένη για να συμπληρώσει ένα ηλιοκαμένο και μπρονζέ δέρμα, η παλέτα περιλαμβάνει αποχρώσεις από φυσικά, κοραλλί, σε λαμπερά aquatic teals.  Η παλέτα επίσης περιλαμβάνει ένα διπλής όψεος απλικατέρ σε μια κομψή χρυσή θήκη και οι σκιές είναι οφθαλμολογικά ελεγμένες και χωρίς άρωμα.

Limited Edition Summer Glow Multi-Palette
Φωτεινότητα. Λάμψη. Χρώμα.  Νέα ειδικά σχεδιασμένη πολλαπλού οφέλους παλέτα για το πρόσωπο, σμιλεύει άψογα και καθορίζει το βλέμμα σας με μαλακά shimmering χρώματα για μια φυσική.  Κάθε πούδρα – bronzer, illuminator και ρουζ – είναι διαμορφωμένα να ενισχύουν  τα φυσικά χαρακτηριστικά σας και να προσφέρουν εξατομικευμένη λάμψη και ηλιοκαμένο χρώμα.  Διαθέτοντας ένα γεωμετρικά εμπνευσμένο σχεδιασμό σε μια χρυσή συμπαγή, οι πούδρες δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Prisma -  ένα μείγμα πούδρας και gel που προσφέρουν το πιο μαλακό τελείωμα και απίστευτη προστασία στο χρώμα. Κάθε χρώμα χρησιμοποιεί ένα μοναδικό χρωστικών και πέρλες για να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα  δίνοντας μια μπρονζέ, ηλιοκαμένη όψη, πανέμορφα αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και μια εξαίσια φωτεινή λάμψη.

Limited Edition Lip and Cheek Summer Glow
Νέο 3-σε-1 πολλαπλής χρήσης color stick για τα χείλη και τα μάγουλα προσφέρει μια πολυπόθητη καλοκαιρινή λάμψη στη στιγμή.  Συνδυάζοντας ένα εύκολο στην ανάμειξη χρώμα για χείλη και τα μάγουλα μαζί με μια υγρή λάμψη για τα χείλη, σε ένα διπλού τελειώματος stick, αυτό το τέλειο και πολλαπλής χρήσης προϊόν είναι έτοιμο για τα ταξίδια σας.   Είναι το νέο must have του φετινού καλοκαιριού. Από την μια πλευρά, η ενυδατική κρέμα με το χρώμα δίνει μια έκρηξη ανανέωσης στο χρώμα στα μάγουλα και στα χείλη σας.  Είναι εμποτισμένο με αντι-οξειδωτικά και ένα μείγμα από θρεπτικά έλαια και μαλακτικά που βοηθούν το δέρμα να είναι πιο απαλό και με έντονη την αίσθηση της ενυδάτωσης. Σαν τελευταία πινελιά, χρησιμοποιήστε την αντίθετη πλευρά για να προσθέσετε  μια φρέσκια έκρηξη χρώματος με γυαλιστερό αποτέλεσμα. Το ενυδατικό, ελαφρύ υγρό lip shine μπορεί να φορεθεί μόνο του ή πάνω από το χρώμα των χειλιών για πρόσθετη διάσταση στα χείλη. Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις: Fuchsia Lights, Peach Glow and Sunburst.

Bronze Goddess Powder Bronzer
Αυτή η μεταξένια μπρονζέ πούδρα προσδίδει μια ροδακινή λάμψη στο πρόσωπο, στους ώμους και το ντεκολτέ για να ενισχύσουν το μαύρισμα σας ή να καλέσει τον ήλιο στις συννεφιασμένες μέρες. Εφαρμόστε το κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών και στα ζυγωματικά, όπου ο ήλιος χτυπά το πρόσωπό σας, και μην ξεχάσετε να το εφαρμόσετε κάτω από το κέντρο του λαιμού σας και στις κλείδες ως τελευταία πινελιά. Διατίθεται σε τέσσερις ζεστές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε τόνο του δέρματος- light, medium, medium deep.

Όλα τα προϊόντα Bronze Goddess Summer Glow είναι οφθαλμολογικά ελεγμένα και fragrance-free.

Tags Estee Lauder, BRONZE GODDESS SUMMER GLOW, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5956 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2849 s // Total time: 3.8805 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X